Luft-til-vand varmepumper til opvarmning af bolig og brugsvand (2023)

Table of Contents
Overvejer du en luft-til-vand varmepumpe? Overvejer du en luft-til-vand varmepumpe? Hvordan virker en luft-til-vand varmepumpe? Produkter der er værd at vente på Fordele ved en luft-til-vand varmepumpe Energieffektiv varme Miljøvenlig varme Kræver ikke meget plads Lydsvag løsning Totalløsning Sikker drift Sådan får du en ny varmepumpe S2125 Den mest energieffektive varmepumpe til dato Frisk luft har erstattet olie, brænde og træpiller Varmepumper med indbygget Smart Home-teknologi Varmepumper med indbygget Smart Home-teknologi Få lave elpriser helt automatisk med Smart Price Adaption Vi tilbyder varmeløsninger – og lidt til Er du i tvivl om, hvilken varmepumpe, du skal vælge? Giver luft-til-vand varmepumpen varme nok til hele mit hus? Kan luft-til-vand varmepumpen udvinde varme i frostvejr? Hvad er prisen for en luft-til-vand varmepumpe? Årligt eftersyn af din varmepumpe Vil du gerne have ro i maven? Tegn en tryghedsforsikring Få tilskud, når du skifter til en luft-til-vand varmepumpe Få maksimal komfort med en varmepumpe Skal jeg vælge jordvarme eller luft-til-vand varmepumpe? Fjernvarme eller varmepumpe? Styr og overvåg din luft-til-vand varmepumpe Der er garanti på dit produkt Få hjælp til finansieringen af din luft-til-vand varmepumpe Få ro i maven i op til 18 år FAQ om luft-til-vand varmepumper Udvalgte luft-til-vand varmepumper Væghængt varmepumpeløsning S2125 - Luft/vand-varmepumpe F2120 - Luft/vand-varmepumpe F2040 - Luft/vand-varmepumpe Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Med en luft-til-vand varmepumpe genbruger du varmen i udeluften til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Det er en både miljøvenlig og prisbesparende varmeløsning i forhold til varmekilder som oliefyr eller naturgas.

Hos Vølund Varmeteknik hjælper vi dig gennem hele processen – lige fra rådgivning og dimensionering til installering,placering og serviceftersyn af din luft-til-vand varmepumpe.

Overvejer du en luft-til-vand varmepumpe?

Indhenttilbud

Luft-til-vand varmepumper til opvarmning af bolig og brugsvand (1)

Med en luft-til-vand varmepumpe genbruger du varmen i udeluften til at opvarme din bolig og dit brugsvand. Det er en både miljøvenlig og prisbesparende varmeløsning i forhold til varmekilder som oliefyr eller naturgas. Hos Vølund Varmeteknik hjælper vi dig gennem hele processen – lige fra rådgivning og dimensionering til installering,placering og serviceftersyn af din luft-til-vand varmepumpe.

Overvejer du en luft-til-vand varmepumpe?

Indhent tilbud

Hvordan virker en luft-til-vand varmepumpe?

Luft-til-vand varmepumpen virker ved at omdanne varmeenergien i udeluften til rumvarme og varmt brugsvand. Varmepumpen er forbundet med centralvarmesystemet i din bolig, der sørger for at forsyne dig med varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen. Luft-til-vand varmepumpen er el-drevet og leverer 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den anvender i el-energi. Det gør den til et økonomisk og bæredygtigt alternativ til fx oliefyr, naturgas eller fjernvarme.

Et luft-til-vand varmepumpe anlæghar ikke helt den samme effektivitet som et jordvarmeanlæg, men til gengæld er den billigere i investeringsomkostninger og er heller ikke afhængig af størrelsen på grunden.

Luft-til-vand varmepumper til opvarmning af bolig og brugsvand (2)

Produkter der er værd at vente på

Lige nu arbejder vi i døgndrift for at følge med efterspørgslen. På trods af det oplever nogle kunder længere leveringstider, end vi ønsker. Meget af det er ude af vores hænder, men du skal vide, at vi gør alt, hvad vi kan, for at levere til tiden – uden at gå på kompromis med produktkvaliteten.

Fordele ved en luft-til-vand varmepumpe

Energieffektiv varme

En luft-til-vand varmepumpe leverer omkring 3,5-5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi. Det gør luft-til-vand varmepumpen til en meget energieffektiv løsning.

Miljøvenlig varme

Varmen fra en luft-til-vand varmepumpe er vedvarende energi og er en af de mest miljøvenlige varmeløsninger, du kan vælge.

Kræver ikke meget plads

En luft-til-vand varmepumpe kræver ikke den samme plads, som fx et jordvarmeanlæg gør. Derfor er luft-til-vand varmepumpen et godt alternativ til dig, der ikke har en stor grund.

Lydsvag løsning

Luft-til-vand varmepumper er meget lydsvage, så når først din varmepumpe er installeret, kommer du stort ikke til at bemærke den.

Totalløsning

Luft-til-vand varmepumpen er en totalløsning, der opvarmer både din bolig og dit varme brugsvand. Det giver en overskuelig varmeløsning for dig som husejer.

Sikker drift

En luft-til-vand varmepumpe er driftssikker og har en lang levetid. Det betyder, at investeringsomkostningerne typisk vil tjene sig ind efter relativt få år.

Sådan får du en ny varmepumpe

Varmepumper er en god mulighed for dig, der varmer din bolig op med olie, naturgas eller el og bor i et område uden fjernvarme. Om du skal vælge luft til vand, jordvarme eller luft til luft-varmepumpen kommer an på din bolig, størrelsen på din grund og dine konkrete behov. Varmepumper passer også glimrende til sommerhuse. Første skridt er at kontakte din lokale VVS-mester for at høre nærmere om dine muligheder.

Du er også velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for gode råd og sparring.

Kontakt os og hør mere om ny varmepumpe

S2125

Den mest energieffektive varmepumpe til dato

Vores luft-til-vand varmepumpe S2125 løfter standarden for, hvad du kan forvente af en varmepumpe. Det er vores mest energieffektive varmepumpe til dato, som leverer hele fem gange så meget energi, som den bruger. Det betyder, at du får mere varme for mindre. Derudover har varmepumpen selvfølgelig intelligent styring, som tilpasser sig både strømpriser og dit forbrugsmønster.

Læs, hvad du får med S2125

Hør OM andres erfaringer om luft-til-vand varmepumper

Frisk luft har erstattet olie, brænde og træpiller

En luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik har erstattet et træpillefyr og sørger for en behagelig varme i hele huset - og samtidig slipper Allan Buch fremover for at bære 500 poser træpiller a 16 kg ned i kælderen i løbet af fyringssæsonen.

Læs mere om Allan Buchs skifte til luft-til-vand varmepumper

Luft-til-vand varmepumper til opvarmning af bolig og brugsvand (3)

Nyhed

Varmepumper med indbygget Smart Home-teknologi

Vores nye S-serie varmepumper er fyldt med moderne teknologi, der gør dit liv nemmere og minimerer dit energiforbrug. Både nu og i fremtiden.

Med en S-serie varmepumpe, har du altid fuld kontrol over varmen – uanset hvor du er. Med app’en myUplink kan du nemt styre din varmepumpe direkte fra din telefon eller tablet. Men du kan meget mere end bare skrue op og ned for varmen. Du kan også indstille varmepumpen til automatisk at tilpasse varmen efter dine daglige vaner, vejret og energipriserne. Det giver bedre komfort med et minimalt energiforbrug.

Udforsk S-serien

Luft-til-vand varmepumper til opvarmning af bolig og brugsvand (4)

Nyhed

Varmepumper med indbygget Smart Home-teknologi

Vores nye S-serie varmepumper er fyldt med moderne teknologi, der gør dit liv nemmere og minimerer dit energiforbrug. Både nu og i fremtiden.

Med en S-serie varmepumpe, har du altid fuld kontrol over varmen – uanset hvor du er. Med app’en myUplink kan du nemt styre din varmepumpe direkte fra din telefon eller tablet. Men du kan meget mere end bare skrue op og ned for varmen. Du kan også indstille varmepumpen til automatisk at tilpasse varmen efter dine daglige vaner, vejret og energipriserne. Det giver bedre komfort med et minimalt energiforbrug.

Udforsk S-serien

Luft-til-vand varmepumper til opvarmning af bolig og brugsvand (5)

Få lave elpriser helt automatisk med Smart Price Adaption

Smart Price Adaption er godt for både dig og din elregning. Den intelligente funktion sikrer, at din varmepumpe arbejder, når prisen på strøm er lavest – og lagrer energien til, når elprisen er dyrest. På den måde kan du spare 5-10 % på din elregning. Smart, ikke?

Læs mere om den smarte funktion

Luft-til-vand varmepumper til opvarmning af bolig og brugsvand (6)

Vi tilbyder varmeløsninger – og lidt til

Investerer du i en luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik, skal du ikke spekulere over, om du vælger den rigtige varmepumpemodel, og om dimensioneringen af dit varmepumpeanlæg er beregnet korrekt til din bolig. Vi er med dig fra den indledende rådgivning til installation og efterfølgende service. På den måde sikrer vi, at du får en varmepumpe med en lang levetid og optimal driftsøkonomi.

Læs mere om vores gennemtænkte løsning

Er du i tvivl om, hvilken varmepumpe, du skal vælge?

Luft-til-vand varmepumpen er blot én af de typer varmepumper, du kan vælge. Der findes også andre slags – heriblandt jordvarmepumper og luft-til-luft varmepumper. Hvilken varmepumpe, du skal vælge, kommer an på dine boligforhold og dine specifikke behov. Har du svært ved at finde rundt i de forskellige varmepumpeløsninger på markedet? Så brug 5 minutter på at forstå dine muligheder her.

Sådan vælger du den rigtige varmepumpe

Giver luft-til-vand varmepumpen varme nok til hele mit hus?

Med en luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik er du sikker på at få en varmeløsning, der kan opvarme din bolig og dit brugsvand. Vi sørger for at dimensionere størrelsen på varmepumpen som det første, så du får en varmeløsning, der passer til dit forbrug og behov. Det har vi over 30 års erfaring i – det betyder tryghed og sikkerhed for dig som kunde.

Kan luft-til-vand varmepumpen udvinde varme i frostvejr?

Alle Vølunds varmepumper er udviklet til det danske klima og er effektive helt ned til 25 graders frost. Luft-til-vand varmepumpens effektivitet falder dog, når udetemperaturen er meget lav. Derfor kan du overveje en sekundær varmekilde. Vores fagfolk hjælper dig med beregninger og rådgivning, så du får lige præcis den varmepumpeløsning, der passer til dig – og aldrig kommer til at mangle varme eller varmt vand.

Hvad er prisen for en luft-til-vand varmepumpe?

Prisen for en luft-til-vand varmepumpe kommer selvfølgelig an på det enkelte projekt – hvor mange kvadratmeter skal der varmes op? Hvor mange mennesker er der i husholdningen? Hvor stort er forbruget i boligen? Og så videre. Men når alle forbeholdene er fejet af bordet, er det muligt at give en cirkapris på en luft-til-vand varmepumpe.

En luft-til-vand varmepumpe i en almindelig størrelse bolig vil typisk koste i omegnen af 100.000-150.000 kr. Det er selvfølgelig en relativt stor startinvestering, men den skal ses i sammenhæng med den månedlige besparelse – hvis du fx skifter fra et oliefyr.

Årligt eftersyn af din varmepumpe

Miljøstyrelsens kræver, at alle luft-til-vand varmepumper skal tilses én gang årligt af en sagkyndig. Du skal være opmærksom på, at de lokale myndigheder kan kræve dokumentation for tilsynet. Tegner du et serviceabonnement hos Vølund Varmeteknik, er dit kontrolkort fra det årlige eftersyn i begge tilfælde din dokumentation for, at disse krav er fulgt.

Læs mere om Vølund Serviceabonnement og service på din varmepumpe

Vil du gerne have ro i maven? Tegn en tryghedsforsikring

Med en tryghedsforsikring har vi din ryg i 16 år. Det betyder, at du kan gå fremtiden i møde med ro i maven. Arctics Tryghedsforsikring dækker nemlig, når der sker maskinskade eller uregelmæssigheder på din luft-til-vand varmepumpe efter garantiens udløb.

Det dækker forsikringen

Få tilskud, når du skifter til en luft-til-vand varmepumpe

Du kan få et energitilskud, når du vælger en luft-til-vand varmepumpe. Der er fire ting, der har betydning for tilskuddet, som du skal være opmærksom på. Vi hjælper dig sikkert i mål.

Læs alt, du har brug for at vide her om tilskud til en luft-til-vand varmepumpe

ER DU NYBYGGER?

Få maksimal komfort med en varmepumpe

Tænker du en luft-til-vand varmepumpe ind i dine byggeplaner fra starten er du sikret effektiv, billig og bæredygtig varme i mange år.

Læs mere

Skal jeg vælge jordvarme eller luft-til-vand varmepumpe?

Om du skal vælge jordvarme eller luft-til-vand varmepumpe kommer an på flere ting. Hvis du skal bygge nyt hus eller har et stort hus, er et jordvarmeanlæg et godt valg. Jordvarme er typisk billigere i drift, men til gengæld er det dyrere at installere og kræver mere plads end en luft-til-vand varmepumpe. Begge løsninger er særdeles energieffektive.

Læs mere om jordvarme

Fjernvarme eller varmepumpe?

Selvom langt de fleste danske husstande har fjernvarme, kan du faktisk godt vælge en anden varmeløsning. Der findes nemlig et glimrende alternativ til fjernvarme: en varmepumpe. Men hvad er egentlig det bedste valg for dig og dit hus: fjernvarme eller varmepumpe?

Det afhænger blandt andet af, om du gerne vil have den grønneste energiform, om du skal bygge nyt hus, om fjernvarmenetværket i dit område er dyrt, og om du gerne vil være en slags selvforsynende.

Bliv klogere på fjernvarme vs. varmepumpe

Accepter marketing-cookies for at se denne video.

Styr og overvåg din luft-til-vand varmepumpe

Investerer du i en luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik, får du NIBE Uplink™ med i købet. Det er et brugervenligt system, der giver dig mulighed for at styre og overvåge din varmepumpe ved hjælp af smartphone, tablet eller pc. NIBE Uplink™ giver dig et hurtigt overblik over varmen i dit hus og det varme brugsvand – og med alarmering direkte på e-mail eller via app’en i tilfælde af funktionsfejl har du tryghed i hverdagen.

Læs mere om NIBE Uplink™

Der er garanti på dit produkt

Med en luft-til-vand varmepumpe fra Vølund Varmeteknik er du sikret et kvalitetsprodukt og en gennemgående vejledning i hele processen. Vølund Varmeteknik yder5 års garanti mod indefra kommende funktionsfejl regnet fra installationsdatoen.Som kunde hos os er du derfor sikret tryghed og sikkerhed fra start til slut.

Læs mere om betingelserne for garantiordningen her

Luft-til-vand varmepumper til opvarmning af bolig og brugsvand (7)

Få hjælp til finansieringen af din luft-til-vand varmepumpe

Har du problemer med at få finansieret din luft-til-vand varmepumpe? Vølund Varmeteknik tilbyder, via vores samarbejdspartnere, finansiering fra Resurs Bank. Spørg din Vølund Varmeteknik samarbejdspartner om et gratis finansieringstilsagn.Resurs Bank vil herefter kontakte dig og hjælpe med låneansøgningen.

Se mere om dine finansieringsmuligheder

Luft-til-vand varmepumper til opvarmning af bolig og brugsvand (8)

Få ro i maven i op til 18 år

For at give dig ekstra sikkerhed kan du tegne en Tryghedsforsikring fra Arctic, som er specialiseret i forsikringer til varmepumper. Forsikringen træder i kraft ved garantiens udløb og hjælper dig, hvis der, mod forventning, forekommer en maskinskade på din varmepumpe.

Læs mere om dine forsikringsmuligheder

Luft-til-vand varmepumper til opvarmning af bolig og brugsvand (9)

FAQ om luft-til-vand varmepumper

Få svar på de oftest stillede spørgsmål vedr. luft-til-vand varmepumper.

Jeg bor i et område med fjernvarme. Kan jeg få en luft-til-vand varmepumpe? navigate_before

Det kan du bestemt. Det er frivilligt, om du ønsker at gøre brug af muligheden for fjernvarme. Langt de fleste mennesker, der bor inden for fjernvarmenettet, benytter sig dog af muligheden – ofte fordi det er det nemmeste. Men i dag ser vi flere og flere – især nybyggere – der vælger en alternativ løsning som fx luft-til-vand varmepumpen. Du kan læse mere om dit valg mellem fjernvarme og varmepumpe her.

Hvad koster en luft-til-vand varmepumpe? navigate_before

Det korte og upræcise svar er 100.000-150.000 kr. Prisen tager udgangspunkt i en bolig af normal størrelse. Men det vil altid være en individuel vurdering fra bolig til bolig. Derfor er tallene blot vejledende. Du kan læse mere om dine muligheder for at få finansiereten varmepumpe her.

Hvad skal jeg vælge: Luft-til-vand varmepumpen eller jordvarme? navigate_before

Det er godt spørgsmål, der ikke nødvendigvis findes et klart svar på. Der er fordele og ulemper ved begge muligheder. Jordvarme er dyrere i startomkostninger, men giver dig til gengæld lavere månedlige varmeudgifter. Jordvarme kræver også en stor åben grund, hvor jordslangerne kan graves ned. På den måde er luft-til-vand varmepumpen en mindre omfattende løsning fra start. Hvis du er interesseret i jordvarme, kan du læse mere om det her.

Hvor længe holder en luft-til-vand varmepumpe? navigate_before

Den typiske levetid for en luft-til-vand varmepumpe er 15-20 år.

Hvor meget strøm bruger en luft-til-vand varmepumpe? navigate_before

Ifølge beregninger foretaget af Bolius.dk bruger en luft-til-vand varmepumpe cirka 5.800 kWh om året. Der er taget udgangspunkt i et 60’er-70’er-parcelhus på 130 m2.

Hvad koster luft-til-vand varmepumpe i drift? navigate_before

For at udregne hvad en luft-til-vand varmepumpe koster i strøm om året, skal du gange strømforbruget med kWh-prisen fratrukket den reducerede elafgift. Du kan nemlig få reduceret elafgift på cirka 1 krone for alt forbrug over 4.000 kWh.

Hvis vi tager udgangspunkt i et strømforbrug på 5.800 kWh og pris på 1,50 kr/kWh, koster en luft-til-luft varmepumpe 8.700 kroner om året.

Dertil kommer selvfølgelig udgifter til service og eventuel vedligehold.

Hvor meget støjer en luft-til-vand varmepumpe? navigate_before

Hos Vølund har vi nogle af de mest lydsvage varmepumper på markedet. Når det er sagt, så vil en luft-til-vand varmepumpe støje lidt, da udedelen trækker varme ud af luften som indedelen kan bruge til at opvarme huset med. Luftturbulensen omkring ventilatorens vinger skaber en susende lyd. Jo flere omdrejninger ventilatoren kører med, desto mere lyd vil der som regel komme fra den.

Hvordan vedligeholder man en varmepumpe? navigate_before

De fleste varmepumper er faktisk mere eller mindre vedligeholdelsesfrie. Med en luft-til-vand varmepumpe skal du stort set ikke gøre noget. Dog bør du som minimum holde øje med, at der ikke samler sig visne blade eller andre ting omkring udedelen.

Fælles for alle varmepumperer, at de bør have et årligt serviceeftersyn.

Hvor ofte skal en varmepumpe serviceres? navigate_before

Miljøstyrelsen kræver, at varmepumper med mere end 1 kg kølemiddel skal have et årligt eftersyn af en sagkyndig. Har du en luft-til-luft varmepumpe med mindre kølemiddel end 1 kg, er et årligt serviceeftersyn ikke lovpligtigt, men det anbefales at du får den tilset minimum hvert andet år.

Virker en varmepumpe året rundt? navigate_before

Ja, voresluft-til-vand varmepumperkan levere varme, selv om lufttemperaturen er minus 25 grader. ModellenF2120er designet til koldt klima og bruges ved de lave temperaturer i det nordlige Sverige og Finland.

Hvordan forbedrer en varmepumpe mit indeklima? navigate_before

I forhold til opvarmning er envarmepumpeikke bedre end andre opvarmningskilder. Ved et nybygget hus kan en varmepumpe dog hjælpe med at undgå overtemperatur.

Medluft-til-vand varmepumpeer der mulighed for aktiv køl. I kombination med ventilation får man et komplet system, som vi kalderVølund Komplet.

Er en varmepumpe bæredygtig? navigate_before

Varmepumper drives af el, som kan produceres bæredygtigt med fx. vindmøller. Andre opvarmningsformer er typisk baseret på forbrænding af gas, kul, olie, halm, affald, træpiller og -flis. Derfor er varmepumper et bæredygtigt valg.

Er jeg ikke forpligtet til at aftage fjernvarme, hvis det er en mulighed? navigate_before

Tilslutningspligten til fjernvarme er ophævet pr. 1.1.2019, hvilket betyder, at du frit kan vælge en anden løsning. Hvis et område er udlagt til fjernvarmepligt inden den 1.1.2019, kan du søge om dispensation fra tilslutningspligten.

Skal mit hus være godt isoleret? navigate_before

En luft-til-vand varmpepumpe kan bedst betale sig, hvis du har et velisoleret hus. Men moderne varmepumper kan sagtens bruges i et dårligt isoleret hus. Varmepumpen skal dog arbejde mere så, og det kan resultatere i et højere strømforbrug. Overvej eventuelt efterisolering af huset.

Udvalgte luft-til-vand varmepumper

Se sortimentsoversigt

 • Væghængt varmepumpeløsning

  Løsning til udskiftning af den væghængte kedel til væghængt buffer og varmtvandsbeholder.Væghængt løsning, der ikke fylder meget og ikke kræver gulvplads.Nyudviklet beholder med 1,6 m2 spiral / hedeflade.Hurtig udskiftning med nem og bekvem installation.Tidløst design med forskellige muligheder for visuelt udtryk.Lav installationsomkostning.Mulighed for reduceret elafgift.Sikker og billig drift.

  Mere info og downloads

 • S2125 - Luft/vand-varmepumpe

  Intelligent og effektiv luft-til-vand varmepumpe.Optimeret SCOP* og lave driftsomkostninger.Arbejdsområde på op til 75°C fremløbstemperatur og 65°C ved en udendørs temperatur på -25°C.Nyt design, som sikrer et lavt støjniveau.Naturligt kølemiddel - Propan R290.Smart Price Adaption.

  Mere info og downloads

 • F2120 - Luft/vand-varmepumpe

  Varmepumpeserien F2120-serieudgør et reelt gennembrud indenfor varmepumper og giverfem gange så meget varme på årsbasis, som du betaler for - ved hjælp af den samme mængde energi.Ekstremt lavt lydniveauInverter-styret kompressor, som tilpasser effekten eftervarmebehov.En af markedets mest effektive varmepumperElegant design

  Mere info og downloads

 • F2040 - Luft/vand-varmepumpe

  F2040 luft-til-vand varmepumpeer specielt udviklet til det nordiske klima.Lavt lydniveauInstallationsvenligKomponenter udvalgt med henblikpå lang levetidVarmepumpen leveres med indbyggetkondensbakkeog kan føres til afløb med tilbehør KVR 10FrekvensstyretStort udvalg af tilbehørKan kobles i kaskade med SMO40

  Mere info og downloads

Få et tilbud eller rådgivning fra din lokale Vølund-specialist

Overvejer du et produkt fra Vølund Varmeteknik? Få et uforpligtende tilbud. Eller få besøg af din lokale Vølund-specialist.

Kom godt i gang

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated: 20/06/2023

Views: 6378

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.