GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (2023)

Glamira Logo

Dit is een referentieafbeelding. Het logo op het product zal veel kleiner zijn dan op de foto.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (1) Logo off Logo on

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (2)

Diamant

De diamant is al sinds mensenheugenis één van de meest gegeerde edelstenen. Een diamant ontstaat enkele honderden kilometers onder het aardoppervlak en is meer dan een miljard jaar oud. Het is ook de hardste van alle edelstenen. Deze steen staat ook bekend als ''de koningin van de edelstenen en de edelsteen van koninginnen''. De diamanten van Glamira zijn gegarandeerd 'conflict-vrij'.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (3)

Paraiba Toermalijn

Paraiba-toermalijn is een zeer zeldzame variëteit van toermalijn die opvalt door zijn neonblauwe, groene en blauwgroene kleuren. In het laboratorium gemaakte paraibas hebben dezelfde eigenschappen als natuurlijke. De populariteit van deze fantastische steen komt van zijn relatie met het leven, liefde en aarde door zijn effecten op chakra's. Een professionele snede brengt de buitengewone schittering en unieke tinten van deze stenen verder naar voren.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (4)

Lemonkwarts

Geclassificeerd als een halfedelsteen, Lemonkwarts fascineert de sieraden liefhebbers met zijn frisse kleuren. Het komt meestal in een kleurklasse van een heldere citroen tot een zeer levendige gele kleur voor. Deze steen staat bekend met zijn krachtige en energieke functie die negatieve emoties verwijdert, zelfvertrouwen en het moreel van de drager verhoogt.

Zultanite

Geclassificeerd als een halfedelsteen, Zultanite verbaast met zijn unieke kleur veranderende functie. Afhankelijk van de lichtbron en uit verschillende interacties van lichtstroom is deze zeer zeldzame edelsteen dat verkrijgbaar is in verschillende tinten. Limoengroen bij daglicht, perzik en kersenroze bij weinig licht.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (5)

Laboratorium Gekweekte Diamant

In het laboratorium gekweekte diamanten bieden alle voordelen van natuurlijke diamanten zonder de milieu- en ethische zorgen die mijnbouw vaak met zich meebrengt. Het proces en de materialen die worden gebruikt om diamanten te maken zijn precies hetzelfde als bij traditionele diamanten - de stappen zijn alleen veel korter. Het is een groen proces waarbij de diamant door een zeer sterk hitteproces wordt vervangen en er een kloon ontstaat. Een koolstofvrije diamant wordt gemaakt van de diamant zelf. Deze diamanten zijn niet meer van elkaar te onderscheiden en worden door laboratoria zoals HRD en IGI beoordeeld volgens de 4C's (Cut, Color, Clarity en Carat).

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (6)

Groene Topaas

Groene Topaas is geclassificeerd als een halfedelsteen en maakt deel uit van de Topaas-familie die vaak wordt geassocieerd met loyaliteit en liefde met zijn groene kleur. Het biedt innerlijk lichaam vrede, intellect en helpt om problemen op te lossen en een goede gezondheid te krijgen.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (7)

Groene Saffier

Geclassificeerd als een edelsteen, de speciale kleur van Groene Saffıer varieert van licht mintgroen tot donkerrijk groen door de aanwezigheid van ijzer. Er wordt gezegd dat deze zeldzame edelsteen heel rustgevend is en dat het de ogen kalmeert en het vertrouwen van de drager verhoogt.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (8)

Oranje Saffier

Geclassificeerd als een kostbare steen, Oranje Saffıer maakt het hart van degenen die van de oranje kleur houden sneller kloppen. De lichtoranje tot roodachtig oranje kleur kalmeert uw hart en geest, ontslaat u van negatieve gedachten en activeert vrolijke energieën.

Diamant

De diamant is al sinds mensenheugenis één van de meest gegeerde edelstenen. Een diamant ontstaat enkele honderden kilometers onder het aardoppervlak en is meer dan een miljard jaar oud. Het is ook de hardste van alle edelstenen. Deze steen staat ook bekend als ''de koningin van de edelstenen en de edelsteen van koninginnen''. De diamanten van Glamira zijn gegarandeerd 'conflict-vrij'.

Diamant

De diamant is al sinds mensenheugenis één van de meest gegeerde edelstenen. Een diamant ontstaat enkele honderden kilometers onder het aardoppervlak en is meer dan een miljard jaar oud. Het is ook de hardste van alle edelstenen. Deze steen staat ook bekend als ''de koningin van de edelstenen en de edelsteen van koninginnen''. De diamanten van Glamira zijn gegarandeerd 'conflict-vrij'.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (9)

Zwarte Diamant

Zwarte Diamant wordt geslepen tot een zwarte edelsteen met een karakteristieke zwarte, metaalachtige glans.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (10)

ROZE SAFFIER

Roze saffier werd als een zeer zeldzaam edelsteen beschouwd tot in de jaren negentig totdat nieuwe afzettingen werden ontdekt in Madagascar. Roze is één van de zeldzaamste kleuren voor een saffier. Deze stenen kunnen in allerlei tinten voorkomen, van babyroze tot levendige, intense magenta. Er wordt gezegd dat roze saffier loyaliteit, vertrouwen en oprechtheid vertegenwoordigd, daarom zijn ze erg populair bij het selecteren van deze steen voor een verlovingsring.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (11)

RHYOLIETE GRANAAT

Geklasseerd als halfedelsteen, is het rhyoliete granaat snel uitgegroeid tot een standaard sieraden edelsteen vanwege zijn aantrekkelijke kleur en het feit dat het vaak erg schoon is, zonder gebreken en insluitsels. De naam komt uit het Griekse woord "rhodon", wat betekent roos. In het hindoeïsme is het geassocieerd met de wortelchakra en wordt aangenomen dat het gezonde seksuele activiteit stimuleert, gevoelens van stabiliteit en veiligheid. Het bevordert ook succesvolle zaken en helpt bij het opbouwen van zelfvertrouwen.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (12)

BLAUWE lONDON TOPAAS

Een van de drie beschikbare tinten van de Topaas-halfedelstenen; De Blauwe London Topaas is zeker bijzonder en exclusief voor zijn donkere kleur. Met deze donkerere schaduw staat Blauwe London Topaas uit en wordt geprezen door degenen die alles willen, behalve de gewone. Met zijn specifieke groene tint en de donkergrijze ondertoon is Blauwe London Topaas perfect voor de verlovingsringen wanneer u wilt beduiden hoe buitengewoon uw liefde is. Dit is de edelsteen die niet alleen de aandacht van iedereen zal aantrekken, maar ook zal uw communicatie en uw expressieve vaardigheden sterker worden.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (13)

MORGANIET

Geklasseerd als een halfedelsteen, Morganiet wordt beschouwd als een natuurlijke, uitzonderlijke en verfijnde edelsteen die alleen op een paar plaatsen over de hele wereld te vinden is. Ironisch genoeg weerspiegelt de prijs niet zijn zeldzaamheid. De meest nauwkeurige beschrijving bevat woorden zoals zeldzaam, glanzend, duurzaam, uitstekende duidelijkheid en briljantheid. Kleur die natuurlijk wordt veroorzaakt door de aanraking van mangaan, kan variëren van een heldere zachtroze tot perzik en paarsroze, waardoor Morganiet uitzonderlijk en uitstekend is. Net als Groene Smaragd is Morganiet een symbool van goddelijke liefde, die kan worden veroorzaakt door de reden dat beide stenen de variëteiten van Beryl zijn. Een uitstekende keuze voor een unieke verlovingsring of als een cadeau voor die speciale bijzondere gelegenheid.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (14)

Amethist

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Amethist is een paarskleurige variëteit van het mineraal Kwarts. Amethist ontleent zijn prachtige kleur vaak aan onzuiverheiden van ijzer in de kristalstructuur. Soms komt de verkleuring ook door natuurlijke blootstelling aan straling.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (15)

Groene Toermalijn

Geclassificeerd als half edelsteen, is de groene Toermalijn(Verdelite) die zijn boor-silicaat lichaam ontwikkeld door zijn talrijke metalen vormen, een van de meest complexe kristalstructuren. Het dankt zijn smaragd groene kleur aan het chroom in zijn structuur. De steen wordt verondersteld geluk, succes, overvloed en welvaart aan te trekken.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (16)

Citrien

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Citrien ontleent haar naam van een geelkleurige vrucht; de citroen. Het is een gele of geeloranje variëteit van het mineraal Kwarts. Deze zeer populaire en betaalbare edelsteen staat symbool voor succes en voorspoed.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (17)

Smaragd

Wordt geclassificeerd als edelsteen. De smaragd is één van de kostbaarste edelstenen; hoe dieper en donkerder de groene kleur, hoe kostbaarder de steen is. Smaragd is één van de zeldzaamste edelstenen op aarde. De steen heeft vaak insluitsels die tot aan het oppervlakte reiken. De smaragd is de edelsteen van Venus en staat symbool voor eeuwige jeugd en wedergeboorte.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (18)

Blauwe Topaas

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Topaas is Het komt voor als grote en zuivere kristallen die kunnen worden gespleten in duizenden karaat aan edelstenen. Er zijn vele variëteiten, vaak kleurloos tot geel. De goede hardheid en het relatief veel voorkomen maken het een populaire siersteen. Echter, een natuurlijk blauwe topaas is relatief zeldzaam.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (19)

Granaat

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Granaat is een samenstelling van een aantal gerelateerde mineralen met eenzelfde uitstraling en kristalstructuur. Granaat komt voor in verschillende kleurvariëteiten en afmetingen. De meest voorkomende kleur is echter donkerrood; de kleur van passie en toewijding.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (20)

Robijn

Wordt geclassificeerd als edelsteen. Robijn is met zijn hardheid, duurzaamheid en zeldzaamheid is robijn één van de meestgewilde edelstenen. De grotere, doorschijnende robijnen zijn zelfs zeldzamer dan diamanten. De robijn staat sinds mensenheugenis symbool voor vitaliteit en vorstelijkheid.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (21)

Saffier

Wordt geclassificeerd als edelsteen. Saffier is een variëteit van corundum. Deze doorgaans blauwe edelsteen staat symbool voor vreugde en vrede. Samen met de robijn is de saffier, na de diamant, de op één na hardste steen.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (22)

Witte Saffier

Wordt geclassificeerd als edelsteen. De Witte Saffier is een kleurloze vorm van de saffier. De kleur van een saffier komt van sporenelementen wanneer de steen wordt gevormd. Bij de witte saffier ontbreken deze sporenelementen en dat maakt deze steen zeldzaam en uniek.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (23)

Vuuropaal

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Vuuropaal is een doorzichtige variant van de opaal. Bij deze vorm ontbreekt echter doorgaans de opalescentie of is deze beperkt tot een heldergroene schittering. De kleur van deze steen varieërt van geel, oranje tot rood. Staat symbool voor verbeeldingskracht en dromen.

Kwarts

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Kwarts komt veel voor in metamorf- en stollingsgesteente. Doorgaans heeft een roze of rookachtige kleur als gevolg van onzuiverheden.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (24)

Rozenkwarts

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Rozenkwarts is een roodroze kwartsvariëteit met een zachte kleur, die kan variëren een bleek lichtroze tot een intens roze kleur.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (25)

Rookkwarts

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Rookkwarts is een variëteit van kwarts die gekenmerkd wordt door zijn bruinachtige, rokerige kleur, variërend van licht grijsbruin tot diepzwart.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (26)

Tanzaniet

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Tanzaniet is een blauwe tot violette variëteit van ziosiet die vanadium bevat. Een recent ontdekte siersteen die al snel uitgroeide tot één van de meest populaire edelstenen. Het staat symbool voor leven.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (27)

Swarovski Kristal

Swaroski is een klein stuk kristal dat op een bijzondere hightech manier is geslepen. Hierdoor krijgt de steen een schittering wanneer het licht erop schijnt die vergelijkbaar is met die van een diamant.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (28)

Swarovski Groen

Swaroski is een klein stuk kristal dat op een bijzondere hightech manier is geslepen. Hierdoor krijgt de steen een schittering wanneer het licht erop schijnt die vergelijkbaar is met die van een diamant.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (29)

Swarovski Donkerblauw

Swaroski is een klein stuk kristal dat op een bijzondere hightech manier is geslepen. Hierdoor krijgt de steen een schittering wanneer het licht erop schijnt die vergelijkbaar is met die van een diamant.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (30)

Swarovski Rood

Swaroski is een klein stuk kristal dat op een bijzondere hightech manier is geslepen. Hierdoor krijgt de steen een schittering wanneer het licht erop schijnt die vergelijkbaar is met die van een diamant.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (31)

Peridot

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Kleiner dan drie karaat komt Peridot veel voor, maar boven de vijf karaat is deze steen erg zeldzaam en dus veel kostbaarder. De kleur van een individuele peridot varieërt in vele tinten groen. Er wordt gezegd dat de drager van deze steen kracht krijgt.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (32)

Aquamarijn

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. Aquamarijn is een siersteen die bestaat uit een lichte, blauwgroene variëteit van beryl. De naam is goed gekozen; al eeuwen staat deze steen, met de blauwgroene kleur van de zee, symbool voor jeugdigheid, hoop, gezondheid en trouw.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (33)

Roze Toermalijn

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. De toermalijn is de siersteen met het grootste kleurenspectrum. De toermalijn wordt daarom ook wel de regenboog van de edelstenen genoemd. De roze toermalijn is de meest bekende en meest gebruikte kleurvariëteit van deze edelsteen.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (34)

Groene Amethist

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. De groene amethist is een groene variëteit van de kwartssoort Prasioliet. De groene kleur ontstaat door verhitting door vulcanische avtiviteit of door natuurlijke verhitting in de aardkorst. Van de groene amethist wordt gezegd dat het de intuïtie vergroot, in combinatie met de liefde.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (35)

Gele Saffier

Wordt geclassificeerd als halfedelsteen. De gele saffier is een mineraal uit de coridonfamilie. De gele tint van deze steen wordt veroorzaakt door het lichte ijzergehalte in het materiaal. De saffier staat symbool voor vruchtbaarheid en huwelijksgeluk.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (36)

Parel

De parel is de oudst bekende edelsteen en werd eeuwenlang ook gezien als de meest kostbare. Wat de parel onderscheidt van andere edelstenen is dat deze gemaakt is van organisch materiaal, aangemaakt door een levend dier – oesters en mossels. Ze worden ook wel de ''Tranen van de Maan'' genoemd. De kleur van een parel variëert van roze, wit tot zwart.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (37)

Parel

De parel is de oudst bekende edelsteen en werd eeuwenlang ook gezien als de meest kostbare. Wat de parel onderscheidt van andere edelstenen is dat deze gemaakt is van organisch materiaal, aangemaakt door een levend dier – oesters en mossels. Ze worden ook wel de ''Tranen van de Maan'' genoemd. De kleur van een parel variëert van roze, wit tot zwart.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (38)

Parel

De parel is de oudst bekende edelsteen en werd eeuwenlang ook gezien als de meest kostbare. Wat de parel onderscheidt van andere edelstenen is dat deze gemaakt is van organisch materiaal, aangemaakt door een levend dier – oesters en mossels. Ze worden ook wel de ''Tranen van de Maan'' genoemd. De kleur van een parel variëert van roze, wit tot zwart.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (39)

Onyx

De zwarte onyx, een variëteit van het mineraal chalcedoon, is een edelsteen uit de kristalglasfamilie. Het is een aardende steen, waarvan geloofd wordt dat het de drager ervan met beide voeten op de grond houdt en zowel interne onbalans als naar buiten stralende, negatieve energie wegneemt.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (40)

Zwarte Onyx

De zwarte onyx, een variëteit van het mineraal chalcedoon, is een edelsteen uit de kristalglasfamilie. Het is een aardende steen, waarvan geloofd wordt dat het de drager ervan met beide voeten op de grond houdt en zowel interne onbalans als naar buiten stralende, negatieve energie wegneemt.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (41)

Bruine Diamant

Bruine diamanten zijn bruin van kleur, fancy diamanten die worden beschouwd als een van de meest populaire diamanten. De naam geeft de kleur al aan en er kunnen mooie kleurencombinaties onstaan ; Bruine diamanten worden ook omschreven als cognac diamanten of champagne diamanten, afhankelijk van hun aantrekkelijke kleurbereik van licht tot donker. Bruine diamanten zijn edelstenen die momenteel een groeiende trend zijn in de sieraden-industrie. Deze type diamanten zijn zeker uw soort diamanten, als u gek op bent op de bruine kleurtinten bij sieraden!

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (42)

Blauwe Diamant

Blauwe diamanten werd eerst in India ondekt en in de 17e eeuw gebracht naar het Westen. Deze aantrekkelijke diamanten, die de tinten van de ocean en de hemel dragen, houden hun buitengewone schijn en een aantal kenmerken vast. Net als bij andere gekleurde diamanten, kunnen blauwe diamanten een brede variëteit tonen, van pastel tinten die laat denken aan een zuivere lucht, tot staalblauw of tot een intense diepe zee. Namen zoals babyblauw, koninklijk, marine of middernacht worden ook vaak gebruikt om deze zeldzame diamanten te classificeren.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (43)

Gele Diamant

Gele diamanten zijn momenteel de meest gewilde diamanten onder gekleurde diamanten. Gele diamanten worden ook in het Engels naar "de Canarische" als "kanariegele diamant'' genoemd. Het heeft een prachtige uitstraling die perfect geschikt is voor Halo of solitaire ringen, maar kan ook op andere stijlen worden gebruikt, omdat het een zeer unieke waarde heeft aan combinatie vanwege de levende complexiteit. Als u geïnteresseerd bent in gele diamanten, zijn er veel opties beschikbaar als het gaat om stijlen, die deze diamant zal versieren op een prachtige manier!

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (44)

Groene Diamant

Symboliseert de natuur, de ontwikkeling en de harmonie, groene diamanten zijn hoog geprijsd en bewonderd natuurlijke edelstenen. Groene diamanten hebben een breed scala van tinten. Deze tonen zullen variëren van helder groen tot donkergroen, afhankelijk van wat de eigenaar kiest en wilt. Groene diamanten worden beschouwd als de meest rustgevende kleur aan het oog en heeft een sterke emotionele gehechtheid met de veiligheid. Het is misschien wel de reden dat veel sieraden liefhebbers kiezen voor groene diamanten bij hun oorbellen en kettingen, en niet alleen bij hun ringen!

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (45)

Roze Diamant

Roze diamanten zijn ook een van de meest gevraagde diamanten en misschien wel favoriete metgezel voor de dames als het gaat om sieraden! Een dromerige kleur in deze perfect geslepen diamant is echt een droom die uitkomt. Roze Diamanten zijn fantastische aanvulling op dames sieraden collectie, dat een gevoel van luxe en romantiek weergeeft. Net als andere gekleurde diamanten komen Roze diamanten ook in de kleuren van lichtroze tot donkerroze en deze tinten zijn zwak, zeer helder, licht, buitensporig licht, buitensporige intense, fancy diep en fancy levendig.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (46)

Witte Topaas

Witte Topaas wordt beschouwd als een halfedelsteen, een silicaat mineraal, dat een hoge gelijkenis heeft met de diamanten. Alhoewel deze minder hard zijn dan de diamanten (8 op de Mohs-schaal) wordt de witte topaas gekenmerkd met zijn zuiverheid en transparantie. De naam van de Topaas komt van het Griekse woord 'tapazos', wat betekent 'te zoeken'. Waarschijnlijk is het geen toeval dat over Witte Topaas wordt gezegd dat hij zorgt voor een spirituele genezing, negatieve gedachten verandert in positief, begeleiden in route, doel op gemak laten bereiken en geven van de nodige extra energie. Als u op zoek bent naar de sieraden met een opvallende steen die zich gelijk stelt aan de diamanten met zijn helderheid en de lijvigheid, kan de witte topaas zeker de beste keuze zijn.

Donkerblauwe kleur zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne saffieren.

Medium intensiteit met de capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat lichte opnames die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor saffier juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne smaragd juwelen.

Medium intensiteit met de capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat lichte opnames die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor Smaragd juwelen.

Donkerrode kleur zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne robijnen.

Medium intensiteit met de capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat lichte opnames die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor robijnen juwelen.

Deze gele diamanten hebben meestal een lichte kleur en een lage intensiteit. Het is de minimale vereiste voor fijne juwelen.

Met zijn levendige kleur is het zeker een goedschiks favoriete gele diamant. Deze gele diamanten hebben een medium intens kleur en een licht donkere schaduw.

Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om gele diamanten. Deze gele diamanten hebben een intense gele kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.

Deze gele diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.

Deze blauwe diamanten hebben meestal een lichte kleur en een lage intensiteit. Het is de minimale vereiste voor fijne juwelen.

Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om blauwe diamanten. Deze blauwe diamanten hebben een intens blauwe kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.

Deze blauwe diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.

Met zijn levendige kleur is het zeker een goedschiks favoriete roze diamant. Deze roze diamanten hebben een medium intens kleur en een licht donkere schaduw.

Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om de roze diamanten. Deze roze diamanten hebben een intens roze kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.

Deze roze diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.

Deze groene diamanten hebben meestal een lichte kleur en een lage intensiteit. Het is de minimale vereiste voor fijne juwelen.

Met zijn levendige kleur is het zeker een goedschiks favoriete groene diamant. Deze groene diamanten hebben een medium intens kleur en een licht donkere schaduw.

Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om groene diamanten. Deze groene diamanten hebben een intens groene kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.

Deze groene diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.

Deze bruine diamanten hebben meestal een lichte kleur en een lage intensiteit. Het is de minimale vereiste voor fijne juwelen.

Met zijn levendige kleur is het zeker een goedschiks favoriete bruine diamant. Deze bruine diamanten hebben een medium intens kleur en een licht donkere schaduw.

Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om bruine diamanten. Deze bruine diamanten hebben een intens bruine kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.

Deze bruine diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne amethist juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor amethist juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne citrien juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor citrien juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne granaat juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor granaat juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne blauwe topaas juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor blauwe topaas juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne peridoot juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor peridoot juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne aquamarijn juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor aquamarijn juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne vuur-opaal juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor vuur-opaal juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne groene amethist juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor groene amethist juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne groene toermalijn juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor groene toermalijn juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne roze toermalijn juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor roze toermalijn juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne rozenkwarts juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor rozenkwarts juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne tanzaniet juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor tanzaniet juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne Rook Kwarts juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor Rook Kwarts juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne morganiet juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor morganiet juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne rhodoliet granaat juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

UHoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor rhodoliet granaat juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne tsavorite juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor tsavorite juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne witte saffieren juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor witte saffer juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne roze saffieren juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor roze saffier juwelen.

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne gele saffieren juwelen.

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor gele saffier juwelen./span>

Groene Swarovski Zirkoon: Bevat dezelfde eigenschappen met groene cubic zirkoon. Het verschil is dat Swarovski een wereldwijd bekend merk is voor synthetische stenen.

Groene Cubic Zirkoon: Groene Cubic Zirkoon wordt vaak gebruikt als vervanging voor smaragd. Het is echter een synthetische steen in tegenstelling tot smaragd. Smaragd, dat is een natuurlijke edelsteen die beschikbaar is in verschillende tinten en kwaliteiten.

Swarovski Zirkoon: Bevat dezelfde eigenschappen als Cubic zirkoon; kleurloos en helder. Het verschil van Cubic zirkoon en Swarovski is dat Swarovski een wereldwijd bekend merk is voor synthetische stenen.

Cubic Zirkoon: Cubic Zirconia is een door de mens vervaardigde materiaal die wordt gebruikt als een goedkoper alternatief voor diamanten door zijn duurzaamheid en glans in de sieraden-industrie. Deze synthetische steen kan helder en kleurloos zijn, naast verschillende kleuren en vormen.

Blauwe Swarovski Zirkoon: Bevat dezelfde eigenschappen als blauwe cubic zirkoon. Het verschil is dat Swarovski een wereldwijd bekend merk is voor synthetische stenen.

Blauwe Cubic Zirkoon: Blauwe Cubic Zirkoon wordt vaak gebruikt als vervanging voor saffier. Het is echter een synthetische steen in tegenstelling tot saffier. Saffier, dat is een natuurlijke edelsteen die beschkbaar is in verschillende tinten en kwaliteiten.

Rode Swarovski Zirkoon: Bevat dezelfde eigenschappen als rode cubic zirkonia. Het verschil is dat Swarovski een wereldwijd bekend merk is voor synthetische stenen.

Rode Cubic Zirkoon: Rode Cubic Zirkoon wordt vaak gebruikt als vervanging voor robijn. Het is echter een synthetische steen in tegenstelling tot robijn. Robijn, dat is een natuurlijke edelsteen die beschikbaar is in verschillende tinten en kwaliteiten.

VS-diamanten zijn bekend dat ze zeer kleine insluitsels hebben die niet zichtbaar zijn voor het blote oog en alleen onder vergroting zichtbaar zijn.

Diamanten met VVS-helderheid bevatten heel erg kleine insluitsels die extreem moeilijk te detecteren zijn bij een vergroting van 10x. Deze insluitsels zijn niet merkbaar met het blote oog.

De kleine tot zeer kleine insluitsels die niet zichtbaar zijn voor het blote oog en kan alleen gezien worden onder een vergrootglas.

Verwijst naar ''zeer kleine insluitsels'' en staat bekend als één van de hoogste classificaties, beoordeeld als perfect en onberispelijk.

Diamanten bevatten open insluitsels die geïdentificeerd kunnen worden onder 10x vergroting en gemakkelijk zichtbaar zijn voor het blote oog

SI-diamanten hebben kleine insluitsels die zichtbaar zijn onder een vergroting van 10x en vaak zichtbaar voor het blote oog.

Diamanten met deze zuiverheid bevatten heel licht mineur insluitsels, die kan gezien worden onder een 10X microscoop en zijn niet opmerkzaam met blote oog.

Diamanten met deze zuiverheid kunnen heel heel licht insluitsels bevatten, die zeer uitermate alleen gedetecteerd kunnen worden onder een 10X microscoop. Met blote oog zijn deze onwaarneembaar en dus onzichtbaar.

Natuurlijke, briljante robijn die niet blootgesteld is aan een hittebehandeling. Dit type robijn heeft premiumkwaliteit met kleine insluitsels die zichtbaar zijn voor het blote oog.

Natuurlijke en zeer intense gekleurde robijn die niet onderhevig is blootgesteld aan hittebehandeling. Erkend als de hoogst gewaardeerde robijn.

Natuurlijke, diepblauwe saffier die niet blootgesteld is aan een hittebehandeling. Dit type saffier heeft een premium kwaliteit met kleine insluitsels die mogelijk zichtbaar zijn voor het blote oog.

Natuurlijke en zeer intense gekleurde saffier die niet onderhevig is blootgesteld aan hittebehandeling. Erkend als de meest gewaardeerde saffier.

Natuurlijke, levendig gekleurde smaragd die niet blootgesteld is aan een hittebehandeling. Dit type smaragd heeft premiumkwaliteit met kleine insluitsels die mogelijk zichtbaar zijn voor het blote oog.

Natuurlijke en zeer intens gekleurde smaragd die niet onderhevig blootgesteld is aan een hittebehandeling. Erkend als de hoogst gewaardeerde smaragd.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (47)

Smaragd (Lab Gecreëerd)

Verschillend in kleuren en zonder insluitsels,in het lab gemaakte smaragden zijn de belichamingen van onberispelijkheid. Trouwens, in laboratorium gemaakte smaragden hebben dezelfde astrologische kenmerken als de natuurlijke, zodat het ook effectief kan zijn voor uw lichaam en ziel. Het is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar perfectie op hun stenen.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (48)

Saffier (Lab Gecreëerd)

Met zijn diepblauwe tinten heeft de in het laboratorium gemaakte saffier dezelfde fysieke, chemische en optische eigenschappen als de natuurlijke saffier. Dankzij zijn sprankelende schoonheid is in het laboratorium gemaakte saffier een geweldige optie voor diegenen die de visuele uitmuntendheid op hun stenen willen hebben.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (49)

Robijn (Lab Gecreëerd)

Met zijn perfectie en gladheid zijn robijnstenen in het laboratorium net zo prachtig als de natuurlijke. Naast de betoverende schoonheid is robijn in het laboratorium het symbool van kracht en levensvreugde. Omdat het laboratorium gemaakte robijnen dezelfde fysieke, optische en chemische eigenschappen hebben als de natuurlijke robijnen, zullen ze ook een geweldig alternatief zijn voor Robijn liefhebbers.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (50)

Rubelliet (Lab Gecreëerd)

Rubellite, ook bekend als Roze Toermalijn, ontleent zijn naam aan het Latijnse woord ‘rubellus’ dat ‘roodachtig’ betekent. Met zijn adembenemende combinatie van roze en rood is Rubelliet een steen waarvan wordt aangenomen dat deze de levensenergie bij de koper brengt. Voor degenen die niet kunnen kiezen tussen de natuurlijke en de originele, lab gecreerde Rubellieten hebben dezelfde kenmerken als de natuurlijke.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (51)

Moissanite (Lab Gecreëerd)

Moissanite lijkt op diamant met zijn transparante en glanzende oppervlak en is de minerale vorm van siliciumcarbide en het is een ander type van in het laboratorium gemaakte stenen. Moissanite is zo duurzaam als diamanten en is een geweldig alternatief voor verlovingsringkeuzes.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (52)

Blauwe zirkoon

Ook bekend als Cambodjaanse blauwe zirkoon omdat de oorsprong ervan Cambodja is, komt de tint blauwe zirkoon dichter bij hemelsblauw of pastelblauw. Lijkt op diamanten en deelt dezelfde namen met zirconia, de natuurlijke blauwe zirkoon mag niet worden verward met de synthetische zirconia. Als lid van de zirkoonfamilie heeft Blauwe zirkoon een grote invloed op het menselijk lichaam. Blauwe zirkoon zou de gebruiker geruststellen en de geest van de gebruiker zuiveren.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (53)

Bruine zirkoon

Bruine zirkoon is afkomstig uit Tanzania en is een ander lid van de zirkoonfamilie. Met zijn diamantachtige uiterlijk en naam mag de natuurlijke bruine zirkoon niet worden verward met de synthetische zirconia. Omdat het een natuursteen is zoals andere leden van de Zircon-familie, wordt ook gedacht dat bruine zirkoon positieve effecten heeft op het menselijk lichaam. Dankzij de helende effecten wordt aangenomen dat Bruine Zirkoon fysieke pijn afgeeft. Het kan een geweldige optie zijn voor diegenen die de helende kracht van moeder aarde willen voelen.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (54)

Witte Zirkoon

Witte zirkoon is afkomstig uit Tanzania en Nigeria en is een transparante natuursteen met een diamantachtig uiterlijk. Het mag niet worden verward met de zirconia omdat witte zirkoon natuursteen is terwijl zirconia synthetisch is. Omdat het dubbele breking vertoont, heeft Witte Zirkoon een ongelooflijke visuele kwaliteit. Het is een geweldig alternatief voor de diamant als u op zoek bent naar dezelfde aantrekkingskracht met een andere keuze.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (55)

Kunziet

Kunziet is een onbekende maar zeldzame schoonheid en valt op door het kleurbereik dat varieert van delicaat pastelroze tot intens violet paars. Vaak gevonden in grotere maten, kunziet is monoklinisch en de kristallen veranderen meestal in een bladachtige vorm. Zelfs als het voor de meeste mensen onbekend is, zijn er zulke belangrijke figuren die zichzelf met kunziet versieren als hertogin van Gloucester.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (56)

Zwarte Opaal

Beschouwd als de zeldzaamste vorm van Opaal, heeft Zwarte Opaal verschillende kleurtinten die variëren van gitzwart tot donkergrijs. Wat deze steen bijzonder maakt, is de verscheidenheid aan tinten die in de steen te zien waren. U kon de glimmende rode, oranje of groene tinten zien die reflecteren door de zwarte opaal.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (57)

Neptune Garden Topaas

Vernoemd naar het harmonieuze kleurengamma van het oppervlak van Neptunus, verwelkomt Neptun Garden Topaz u in de buitenaardse charme van zijn steen. Om de kleur en kwaliteit te verbeteren, is Neptun Garden Topaz gecoat met een stof. Als lid van de topaasstenen heeft deze steen dankzij zijn energie ook ontspannende eigenschappen. Voor de gelovigen van de krachten van de steen, zal het uw zenuwen kalmeren en u beschermen tegen ziekte.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (58)

Mercure Topaas

Met zijn transparante oppervlak reflecteert de Mercure Topaas het licht door het aurora-effect te geven. Zoals de planeet Mercurius blauw wordt wanneer het zonlicht wordt gereflecteerd, waren de schitterende kleuren van Mercure Topaas te zien zodra ze werden blootgesteld aan zonlicht. Dit effect wordt geleverd door het coatingproces dat fysieke dampafzetting wordt genoemd en het lichteffect komt daardoor naar voren.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (59)

Mystiek Topaas

Hoe mystiek de naam ook is, Mystiek Topaas is een kleurenparadijs met zijn regenboogglans. Door het coatingproces wordt de kleur verbeterd en krijgt het zijn definitieve vorm. Aangenomen wordt dat deze steen de negatieve gevoelens wegjaagt en de boze geesten afweert. Met zijn 'oogreinigende' steen is er geen plaats voor imperfectie in Mystiek Topaas. Voor een gecondenseerde versie van de regenboog is deze steen een geweldige keuze voor u.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (60)

Roze Topaas

Als een van de zeldzaamste versies van de topaas, zal Roze Topaas de harten van roze liefhebbers smelten met zijn delicate schoonheid. Door het coatingproces wordt de kleur verbeterd en krijgt het zijn definitieve vorm. Deze steen brengt de energie van de eigenaar tot leven en wordt verondersteld u te redden van de negatieve energie dankzij de goddelijke bescherming van de zon. Omdat het creatief denken bevordert, kan Roze Topaas een uitstekende keuze zijn voor ontwerpers of kunstenaars. U zult de warmte van de kleuren voelen als u erin kijkt.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (61)

Opaal

Omdat het een verbazingwekkende steen is met zijn sprankelende schoonheid, is Opaal met de witte kleur het meest voorkomende type Opaal. Net als andere opaalstenen wordt aangenomen dat het een hoge energie en opmerkelijke effecten op het lichaam heeft. Van opaal wordt aangenomen dat het negatieve energie in de positieve verandert en de geest van de gebruiker zuivert.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (62)

Sultansteen

Geclassificeerd als een halfedelsteen, is Sultansteen de laatste tijd erg populair geworden. Afhankelijk van de lichtbron kunnen de kleuren van champagne tot perzik veranderen. Dankzij de hoge brekingsindex kon u de reeks van die kleuren zelfs bij weinig licht zien. Het wordt meestal geproduceerd in grotere karaten om die adembenemende verandering in de kleuren te zien.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (63)

Tsavorite

Als een van de leden van de Grossular Granaat familie is Tsavorite met zijn zeldzaamheid een van de meest populaire edelstenen geweest. Door zijn adembenemende groene kleur doet hij u misschien denken aan Smaragd. Zijn groene kleur ontleend aan de chemische structuur die chroom of vanadium bevat, is Tsavorite een lust voor het oog. Aangenomen wordt dat Tsavorite het emotionele trauma of de ziekte van de gebruiker geneest.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (64)

Zwarte saffier

Als lid van de saffierfamilie is zwarte saffier een van de variëteiten van het minerale korund. Met zijn pikzwarte kleur behoudt zwarte saffier zijn donkere tinten, terwijl sommigen van hen ook metaalachtige tinten kunnen onthullen wanneer ze worden blootgesteld aan licht. Hoofdzakelijk gedolven in Australië, zou zwarte saffier een geweldig alternatief kunnen zijn voor zwarte liefhebbers. zwarte saffieren zouden de eigenaar kalm houden in een chaotische situatie en dienen als beschermend schild tegen pesten.

Edelsteen Kwaliteit

Elke edelsteenclassificatie heeft verschillende eigenschappen zoals kleur en helderheid, waarin de kwaliteit van de edelsteen wordt beschreven.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (65)

Rhodium Laag

Het witte gedeelte van je sieraden wordt gemaakt van het originele witte metaal en wordt gerhodineerd voor meer glans.

Stuur mijn ring in de meest gebruikte maat.:

De grootte van uw ring is afhankelijk van meerdere factoren, zoals de vorm van uw vinger, uw gewicht en hoe u wilt dat uw ring zich op uw vinger voelt. De gemiddelde ringmaat voor de meeste vrouwen ligt tussen maat 16 1/2 en maat 17 1/2. bij mannen ligt het meestal tussen maat 19 en maat 20.

Artikelnummer:

Een beschrijvende code die wordt gebruikt om een bepaald tarief aan te geven dat gekoppeld is aan een producten classificatie.

Ketenlengte

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (66)

Om de perfecte maat te bepalen van een juweel voor op je hoofd, neem je een meetlint en wikkel je het rond je hoofd, boven de oren en over je wenkbrauwen.

Zijn uw witgouden sieraden gerhodineerd?

Ja

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (67)

Nee

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (68)

Rhodium plating wordt gebruikt om de glans van witgoud te versterken. Als deze optie is geselecteerd als "Nee", wordt uw product niet verwerkt met rhodium en heeft het een natuurlijke kleur in plaats van een puur wit en glanzend uiterlijk.

Zijn uw zilveren sieraden gerhodineerd?

Rhodium laag wordt alleen gebruikt om de witte kleur te verbeteren en de ring te beschermen tegen krassen, maar het metaal onder de beschermingslaag is zilver.

Merk :

Het verwijst naar alle producten geproduceerd onder de garantie van het Glamira Diamanten merk, zelfs als u andere edelstenen met uitzondering van diamanten gebruikt voor het aanpassen van uw producten.

Kleur (voor Swarovski en andere stenen)

De precieze kleur kan variëren afhankelijk van de chemische samenstelling van de edelstenen. De kleur-beoordelingsschaal voor diamanten varieert van D tot en met Z. De hoogste kleur graad en witste steen beschikbaar is een D kleur diamant. Dit is ook de zeldzaamste kleur graad, wat zich in een hogere prijswaarde vertaalt. Diamanten in de G tot J kleurbereik hebben een hint van kleur en worden beschouwd als bijna kleurloos. Een H kleur wordt over het algemeen beschouwd als de ideale kleur voor een diamant.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (69)

Metaal / Materiaal

Metal verwijst naar het basismateriaal dat wordt gebruikt voor de productie van de sieraden. De kleur wordt bepaald door de combinatie van het metaal met de andere legeringsmiddelen.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (70)

Edelstenen:

Edelstenen (ook halfedelstenen genoemd) zijn mineralen die waardevol, zeldzaam en vaak mooi zijn, die worden gebruikt na te zijn geslepen en gepolijst.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (71)

Metaal / Materiaal

Zwart Rhodium is een prachtig robuust laagje dat het metaal een zwarte kleur en een kenmerkende look geeft.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (72)

Hoofd Steen:

Hoofd steen is de primaire steen op een sieraad. De karaat van een Hoofd Steen is groter dan de anderen.

Steen 2:

Steen 2 wordt gebruikt om aanvullende of secundaire stenen die kleiner in afmeting zijn maar in het algemeen meer gedefineerd zijn dan steen 1 / edelstenen.

Steen 3:

steen 3 bestaat uit kleinere complementaire stenen die de harmonie van de middelste steen en accentstenen benadrukken.

Zuiverheid van een Edelsteen

Edelsteen verwijst duidelijk naar de kleur en de helderheid van de steen. De duidelijkheid voor een edelsteen is afhankelijk van het type. De AAA verwijst duidelijk naar de zeer zuivere stenen terwijl de AA duidelijkheid naar halve zuivere stenen verwijst.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (73)

Karaat:

Het is de maatstaf van diamanten en andere edelstenen.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (74)

Solide:

De term "Solide" betekent dat het item niet hol is van binnen.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (75)

GLAMIRA Logo:

Vorm:

De vorm beschrijft een diamant’ s vormgeving, bijvoorbeeld rond, princess, emerald, ovaal of briljant. Al deze vormen hebben een andere vorm en andere verschillende attributen.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (76)

Vorm:

De vorm beschrijft een diamant’ s vormgeving, bijvoorbeeld rond of ovaal. Al deze vormen hebben een andere vorm en andere verschillende attributen.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (77)

Slijpvlak:

De Cut verwijst naar het geslepen ontwerp, de verhoudingen en de symmetrie van een edelsteen. Een onjuiste cut kan veroorzaken dat de diamant minder licht reflecteert, of deze helemaal geen licht schittering toont. Edelstenen kunnen worden geslepen in diverse vormen zoals prinsess en marquise. Echter, alleen de klassieke briljant cut wordt wereldwijd erkend als de standaard voor een evaluatie.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (78)

Aantal:

Een fundamentele term die wordt gebruikt bij de verwijzing naar de meting van het aantal gebruikte edelstenen.

Edelsteen Diameter:

Een diameter (dimensie) verwijst naar de werkelijke weergave van een edelsteen. Diameter van de steen wordt beschouwd als de werkelijke grootte van een edelsteen beter is dan een zwaargewicht, te wijten aan de verschillende slijp opties.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (79)

Ketting:

Het verwijst naar de modellen van de kettingen, zoals Forzentina, Curb, Figaro.

Kleur ketting:

Het toont dat de ketting gepersonaliseerd kan worden in de kleuren wit, geel en rood.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (80)

Legering Ketting:

Het metaal van de ketting is naar keuze, onafhankelijk van de ketting hangers. Het kan goud en zilver zijn.

Breedte van het sieraad:

Het heeft betrekking op de breedte van de ketting bepaald door de ketting stijl.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (81)

Dikte:

 • 1.2mm
 • 1.4mm
 • 1.6mm
 • 1.8mm
 • 2.0mm

De dikte van de ring wordt gemeten in millimeter; verticaal vanaf de binnenkant, tegen de vinger, naar de buitenkant.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (82) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (83) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (84) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (85) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (86)

Ring met steen:

Het verwijst naar de stenen die kan worden geclassificeerd als edelstenen en synthetische stenen zoals zirkonia en diamanten. Informatie omvat helderheid en karaat.

Oppervlak:

Het verwijst naar de processen, zoals het polijsten, inlegwerk, granulatie.

Profiel:

Dit verwijst naar de trouwring vorm met inbegrip van een vlak profiel, licht bol profiel en traditioneel bol profiel. Plat op de buitenkant en een lichte curve aan de binnenkant zijn typische kenmerken van een platte ring. Lichte bolling verwijst naar een ring-profiel dat licht is afgerond op de binnenste en de buitenste zijkanten. De traditionele bolling heeft een zware afgeronde binnenste en buitenste ring.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (87)

Geschenkbox

De decoratieve Glamira cadeau verpakkingen om de cadeaus of geselecteerde producten in te verpakken.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (88)

Geschenkbox

De decoratieve Glamira cadeau verpakkingen om de cadeaus of geselecteerde producten in te verpakken.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (89)

Materiaal:

Dit is een mengsel van verschillende metalen. Het combineren van verschillende verhoudingen van metalen zoals legeringen wijzigt de eigenschappen van zuivere metalen en produceert wenselijk kenmerken. In het geval van edele metalen zoals goud, zilver, palladium of platina, vindt de productie doorgaans plaats nadat de metalen al zijn gelegeerd.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (90)

Graveren

GLAMIRA gebruikt de laser techniek voor gravure, wat een gladde afwerking resulteert op het product.
Het graveren van uw voorwerp heeft geen invloed op de mogelijke gratis aanpassing van de ringmaat, levenslange garantie of reparatie.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (91)

Certificering

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (92)Alle producten van GLAMIRA worden verzonden met een GLAMIRA-echtheidscertificaat. U heeft ook de mogelijkheid om voor te kiezen om uw diamanten te certificeren door GIA of HRD. Als uw persoonlijke keuze toch voor GIA en/of de HRD certificaten uitgaat, neem dan contact op met onze klantenservice nadat u uw bestelling heeft geplaatst.

Kunt u hier tussen uw ringmaat niet vinden?

Als u niet zeker bent of twijfelt van onze ring formaten, vermeld dan een internationale ring formaat en wij zullen het voor u maken!

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (93)

Dikte

 • 1.2mm
 • 1.4mm
 • 1.6mm
 • 1.8mm
 • 2.0mm

De dikte van de ring wordt gemeten in millimeter; verticaal vanaf de binnenkant, tegen de vinger, naar de buitenkant.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (94) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (95) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (96) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (97) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (98)

Accent Kleur

Email is eigenlijk een sieraad met ornament aangebracht; met gekleurde glasachtige stof, doorschijnend of ondoorzichtig, gefuseerd aan het oppervlak van voorwerpen van metaal.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (99)

Accent Kleur

Email is eigenlijk een sieraad met ornament aangebracht; met gekleurde glasachtige stof, doorschijnend of ondoorzichtig, gefuseerd aan het oppervlak van voorwerpen van metaal.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (100)

Accent Kleur

Email is eigenlijk een sieraad met ornament aangebracht; met gekleurde glasachtige stof, doorschijnend of ondoorzichtig, gefuseerd aan het oppervlak van voorwerpen van metaal.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (101)

Accent Kleur

Email is eigenlijk een sieraad met ornament aangebracht; met gekleurde glasachtige stof, doorschijnend of ondoorzichtig, gefuseerd aan het oppervlak van voorwerpen van metaal.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (102)

Lengte

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (103)

Lengte

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (104)

Lengte

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (105)

Lengte

Vind uw armband maat

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (106)

Wilt u de lengte aanpassen van uw enkelband?

Om een ​​perfecte pasvorm te krijgen, kan de lengte van de enkelband aangepast worden met de kettingverbinding die aan de sluiting is bevestigd.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (107)

Hoe kunt u de lengte van uw armband wijzigen?

Om een perfecte pasvorm te krijgen, kan de lengte van de armband worden aangepast met de instelbare-kettinvorm waarmee u met behulp van het sluitinkje kunt bevestigen.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (108)

Aantal

De aangegeven aantal stenen zijn van toepassing op de ring maten vanaf 17 1/2. Het aantal stenen kan zich wijzigen/verminderen indien een kleiner formaat wordt geselecteerd.

Aantal

Houd er rekening mee dat de aantal stenen afhankelijk is van de ringgrootte. De aangegeven aantal stenen zijn van toepassing op de ring maten vanaf 17 1/2. Het aantal stenen kan zich wijzigen/verminderen indien een kleiner formaat wordt geselecteerd.

Comfort Fit

De buitenrand van de ring wordt gebogen geproduceerd voor een stijlvolle look en binnenrand afgerond voor meer comfort.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (109)

Gekleurde Diamant Kwaliteit

Kwaliteit van gekleurde diamanten wordt beschreven door hun eigenschappen zoals kleur, helderheid, slijpwijze en schittering.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (110)

Diamant Kwaliteit

Diamantkwaliteit (gradering) beschrijft de eigenschappen van de diamant, zoals kleur, helderheid en slijpwijze.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (111)

Selecteer optie voor warmtebehandeling

 • Verwarmd
 • Onverwarmd

Verhitting geeft aan dat de edelsteen is blootgesteld aan warmtebehandeling voor verbetering van kleur / helderheid. Het wordt beschouwd als een natuurlijk type behandeling, want het is de voortzetting van het proces waar de edelsteen oorspronkelijk in de aarde werd gevormd.

Onverhit geeft aan dat de edelsteen niet aan warmtebehandeling is blootgesteld en de kleur / helderheid kenmerken zijn natuurlijk.

Opprinnelsesland

 • Afrikaanse
 • Colombia

Afrikaanse smaragden verschijnen in koeler en lichtere tinten. Op deze stenen kunnen een beetje donkere inclusies worden gezien.

Colombiaanse smaragden hebben een warmer toon. Hun kleuren zijn alleen intens en puurgroen met hoge duidelijkheid. Deze smaragden zijn de meest gewaardeerde en populaire, met zeer eerlijke inclusies.

Gemiddeld gewicht

De gegeven gewichtsinformatie is approximatief en gebaseerd op maat 20 1/2.

LENGTE VAN DE KETTING

Onze armbanden voor kinderen hebben een regelbare ketting zodat u de lengte kunt aanpassen volgens de leeftijd van uw kind. De kettinglengte kan tussen 9-12 cm en 12-15 cm worden aangepast.

U kunt hieronder in onze tabel enkele richtlijnen raadplegen voor de maten van armbanden voor de verschillende leeftijdsgroepen. Let alstublieft op dat het geschatte maten zijn. De werkelike lengte dat u nodig hebt, kunt varieren afhankelijk van de maat van de pols van uw kind en uw keuze hoe los het armbandje moet zitten.

 • Leeftijd 0-6 jaar
 • 9-12 cm
 • Leeftijd 6-13 jaar
 • 12-15 cm

AANTAL SELECTEREN

Dit product is beschikbaar als enkel oorbel of in een paar van oorbellen. Houd, alstublieft, rekening mee, dat u zult twee identieke oorbellen ontvangen, indien u de optie Paar selecteert.

Selecteer Goud

Selecteer de goud karaat uit de onderstaande opties.

Bot

Met zijn kleinere vorm vergeleken met het andere type neuspinnen is dit de beste keuze voor de genezen piercings. Het is het gemakkelijkst te gebruiken, zodat het een goede keuze kan zijn voor beginners.
Hoe te gebruiken: Houd de zijkant van het sieraad vast, duw het door het gaatje en u bent klaar.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (112)

Rechts / links-schroef

De beste optie voor mensen met een actieve levensstijl of als u bang bent dat uw neuspen zou kunnen vallen. In vergelijking met de andere typen, is het misschien wel de meest uitdagende om te gebruiken.
Hoe te gebruiken: Houd het bij de diamant vast, laat het ronde deel eruit zien als een regenboog en leid het door het gat met een zachte draaiende beweging. Klap het omhoog door een lichte druk uit te oefenen.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (113)

L-vorm

Voor degenen die problemen hebben met het gebruik van een schroef type neuspinnen, is het gemakkelijker in te brengen / verwijderen dan de schroef en veiliger dan het neusbot.
Hoe te gebruiken: Houd het bij de versiering vast, maak de L-vorm ondersteboven en steek deze door het gaatje. Duw het vervolgens in een hoek totdat het erin zit.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (114)

9K Rood/Wit

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (115)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

9K Wit/Rood

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (116)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

9K Wit/Geel

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (117)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

9K Geel/Wit

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (118)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

Weiß-Gelb-Rotgold 375

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (119)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

9K Geel/Wit/Rood

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (120)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

9K Rood/Wit/Geel

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (121)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

9K Wit

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (122)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

9K Geel

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (123)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

9K Rood

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (124)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud.

585 Rood/Wit Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (125)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Wit/Rood Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (126)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Wit/Geel Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (127)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Geel/Wit Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (128)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

Weiß-Gelb-Rotgold 585

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (129)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Geel/Wit/Rood Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (130)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Rood/Wit/Geel Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (131)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Wit Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (132)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Geel Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (133)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

585 Rood Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (134)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud.

750 Rood/Wit Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (135)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Wit/Rood Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (136)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Wit/Geel Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (137)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Geel/Wit Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (138)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

Weiß-Gelb-Rotgold 750

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (139)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Geel/Wit/Rood Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (140)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Rood/Wit/Geel Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (141)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Wit Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (142)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Geel Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (143)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

750 Rood Goud

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (144)

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud.

925 Zilver

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (145)

Zilver is een edel metaal en zoals goud, ook te fijn om te worden gebruikt in zijn pure vorm. Om zilver duurzaam genoeg te maken voor het gebruik in sieraden, wordt puur zilver, die een 0.999 fijnheid heeft(99,9%), vaak gelegeerd met kleine hoeveelheden van koper of andere metalen (7,5%).Koper of andere metalen zijn toegevoegd aan het zilver om het te versterken en het resulterende product is 0.925 sterling zilver (92,5%). Aanvaardbare kwaliteitskeurmerken voor sterling zilver zijn sterling, sterling zilver, ster en 925.

950 Platina

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (146)

Beschouwd als een van de meest zuivere en kostbare metalen die gebruikt worden in hedendaagse sieraden, staat platina synoniem voor luxe en een lange levensduur. Vanwege de hardheid en duurzaamheid, is pure platina vaak vermengd met andere metalen om het meer smeedbaar te maken. De meest voorkomende legeringen gecombineerd met platina zijn koper, palladium, rhodium, iridium en titanium. Vier keer sterker dan goud, is platina bekend om zijn slijtvaste eigenschappen, weerstand tegen schade en slijtage, en haar aanzienlijke gewicht. Sieraden gemarkeerd met een 950 zuiverheid, zijn een mix van 95% platina en 5% legering (meestal ruthenium, koper, kobalt, iridium, rhodium of palladium). Alleen de metalen die zijn gemarkeerd met een 950 zuiverheid, worden beschouwd als hoogwaardige platina.

950 Palladium

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (147)

950 palladium legeringen worden meestal gebruikt voor sieraden en bevatten 95% Palladium en hebben ongeveer 5% ruthenium en sporen van andere metalen legering. 950 palladium vereist bovendien geen rhodium plating.

500 Palladium

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (148)

Palladium behoort tot de platina-groep van metalen en deelt dezelfde chemische eigenschappen met Platinum, maar is zachter en handiger in prijs. Het kan worden gebruikt als bleekmiddel in de productie van wit goud. Het is natuurlijk, glanzend, en zilver - witte kleur hoeft niet te worden verzilverd.
Palladium 500 bevat 50% Palladium en de rest bestaat uit andere elementen. De overige metaallegeringen zijn gewoonlijk zilver en zink.

600 Platinum

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (149)

Platina wordt beschouwd als 's werelds meest edele metalen en is zeer zeldzaam om 100% puur platina te zien en is de resterende metaal meestal samengesteld uit andere elementen. Uiteindelijk is het niet alleen vanwege zijn uitstekende schoonheid en duurzaamheid waardevol, maar ook omdat Platinum niet eenvoudig te vinden is in vele delen van de wereld. Wist u dat om een enkele ounce platina te produceren, een totale hoeveelheid van 10 ton erts moet worden ontgonnen?
Platinum 600 is gelijk aan 60% zuiver platina terwijl de rest van de metalen uit andere elementen bestaat.
Bij GLAMIRA verzamelen we onze metalen die in ons productieproces gebruikt wordt van de meest betrouwbare leveranciers die wereldwijd en met grote zorg en waarde wordt bemachtigd. Onze klanten hebben vertrouwen in ons daarom is ons uiterste best plicht om hen te voorzien van de kwaliteit die ze verdienen in de stukken die wij aanbieden.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

950 platina en goud

950 Platina-sieraden bestaan 95% uit platina. Platinum is een hypoallergeen metaal en met zijn duurzame en roestvrije structuur, maakt het een langdurig gebruik mogelijk.Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. Met 950 Platinum & Gold kunnen beide metalen samen op hetzelfde sieraad worden gebruikt. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

925 zilver en goud

925 zilver, ook wel "Sterling Silver" genoemd, bestaat 92,5% uit zilver. Gouden sieraden zijn gemaakt van goud en een legering van verschillende metalen die vereist zijn om het te verwerken. 925 Silver & Gold maakt het gebruik van beide metalen samen op hetzelfde sieraad mogelijk. De hoeveelheid goud hangt af van de gouden karaat die je selecteert.

Dit product is niet gecoat met rhodiium en is niet behandeld. Het natuurlijke aspect is behouden.

9K with Black Rhodium

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
375 goud - 9K goud bestaat uit 9 delen goud en 15 delen uit een andere legering metaal(en), meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 37,5% goud. Zwart rhodium is een vloeibare legering die wordt toegepast op het metaal door het voor de elektrificatie (elektrolyse) in de oplossing onder te dompelen.

585 Gold with Black Rhodium

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
585 goud - 14K goud bestaat uit 14 onderdelen goud en 10 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 58,5% goud. Zwart rhodium is een vloeibare legering die wordt toegepast op het metaal door het voor de elektrificatie (elektrolyse) in de oplossing onder te dompelen.

750 Gold with Black Rhodium

De benamingen 18K, 14K en 9K geven aan hoeveel puur goud het mengsel bevat. 24K goud staat bekend als 100% puur goud. Het systeem wordt gebruikt om te verklaren hoe veel puur goud zich in een item bevindt:
750 goud - 18K goud bestaat uit 18 onderdelen goud en 6 delen uit een ander gelegeerd metaal(en); meestal variërend van zilver, koper, zink, platina en palladium, zodat het bestaat uit 75% goud. Zwart rhodium is een vloeibare legering die wordt toegepast op het metaal door het voor de elektrificatie (elektrolyse) in de oplossing onder te dompelen.

925 Silver with Black Rhodium

Zilver is een edel metaal en zoals goud, ook te fijn om te worden gebruikt in zijn pure vorm. Om zilver duurzaam genoeg te maken voor het gebruik in sieraden, wordt puur zilver, die een 0.999 fijnheid heeft(99,9%), vaak gelegeerd met kleine hoeveelheden van koper of andere metalen (7,5%).Koper of andere metalen zijn toegevoegd aan het zilver om het te versterken en het resulterende product is 0.925 sterling zilver (92,5%). Aanvaardbare kwaliteitskeurmerken voor sterling zilver zijn sterling, sterling zilver, ster en 925. Zwart rhodium is een vloeibare legering die wordt toegepast op het metaal door het voor de elektrificatie (elektrolyse) in de oplossing onder te dompelen.

Profiel A - Traditioneel Comfort Fit

De rand van de ring is zowel binnen als buiten gerond.

Profiel B - BandComfort Fit

De rand van de ring is gerond van binnenkant en vlak van buiten met een lichte halfbolvorming voor meer comfort.

Profiel C - Concaaf Comfort Fit

De rand van de ring is aan de binnenzijde bol afgewerkt voor een stijlvolle model en hierdoor zal de ring ook comfortabeler zitten

Gepolijst

Gepolijst

Glanzende en reflecterende polijsten. Het is een ideale manier om het materiaal glad, glanzend en gereflecteerd te boetseren. Ook bekend als glans polijsten.

Draad geborsteld (Ijs-mat)

Draad geborsteld (Ijs-mat)

Niet-reflecterende afwerking met diepere penseelstreken.

Horizontaal geborsteld (mat)

Horizontaal geborsteld (mat)

Niet-reflecterende afwerking met een lineaire borstel textuur. Dit soort afwerking vermindert de reflectiviteit van het metaal.

Gezandstraald

Gezandstraald

Een grof afwerking met een korrelige textuur. Het biedt een speciaal effect wanneer gebruikt wordt in combinatie met gepolijste afwerking.

Verticaal geborsteld (mat)

Verticaal geborsteld (mat)

Niet-reflecterende afwerking met een verticale borstel textuur. Dit soort afwerking vermindert de reflectiviteit van het metaal. Het biedt een chique blik wanneer gebruikt wordt in combinatie met gepolijste afwerking.

Gepolijst - Diagonale getextureerde afwerking

Gepolijst

Glanzende en reflecterende polijsten. Het is een ideale manier om het materiaal glad, glanzend en gereflecteerd te boetseren. Ook bekend als glans polijsten.

Diagonale getextureerde afwerking

Niet-reflecterende afwerking met textuur van diagonale lijnen.

Gepolijst - Verticaal geborsteld (mat)

Gepolijst

Glanzende en reflecterende polijsten. Het is een ideale manier om het materiaal glad, glanzend en gereflecteerd te boetseren. Ook bekend als glans polijsten.

Verticaal geborsteld (mat)

Niet-reflecterende afwerking met een verticale borstel textuur. Dit soort afwerking vermindert de reflectiviteit van het metaal. Het biedt een chique blik wanneer gebruikt wordt in combinatie met gepolijste afwerking.

Gepolijst - Horizontaal geborsteld (mat)

Gepolijst

Glanzende en reflecterende polijsten. Het is een ideale manier om het materiaal glad, glanzend en gereflecteerd te boetseren. Ook bekend als glans polijsten.

Horizontaal geborsteld (mat)

Niet-reflecterende afwerking met een lineaire borstel textuur. Dit soort afwerking vermindert de reflectiviteit van het metaal.

Gepolijst - Draad geborsteld (Ijs-mat)

Gepolijst

Glanzende en reflecterende polijsten. Het is een ideale manier om het materiaal glad, glanzend en gereflecteerd te boetseren. Ook bekend als glans polijsten.

Draad geborsteld (Ijs-mat)

Niet-reflecterende afwerking met diepere penseelstreken.

Gepolijst - Gezandstraald

Gepolijst

Glanzende en reflecterende polijsten. Het is een ideale manier om het materiaal glad, glanzend en gereflecteerd te boetseren. Ook bekend als glans polijsten.

Gezandstraald

Een grof afwerking met een korrelige textuur. Het biedt een speciaal effect wanneer gebruikt wordt in combinatie met gepolijste afwerking.

Diamant kleuren

 • D
 • E
 • F
 • G
 • H
 • I
 • J
 • K-Z

D-diamanten hebben de mooiste witte, kleurloze, de zeldzaamste kleur rang met de hoogste waarde.

E-diamanten behoren tot de tweede graad kleurloze diamanten. Deze worden aangeduid als zeldzaam wit en uitzonderlijk.

F-diamanten behoren tot de laatste graad kleurloze diamanten. Deze worden beschouwd als zeldzaam en kostbaar witte diamanten.

G-diamanten behoren op de eerste plek van bijna zonder kleur diamanten. Deze zijn in de buurt van kleurloos en zijn erg waardevolle diamanten.

H-diamanten zijn op de schaal van "bijna kleurloos" en licht gekleurd. De kleur op de H-diamanten kan alleen worden gedetecteerd in vergelijking met andere kleurloze diamanten.

I-diamanten zijn licht getint en worden beschouwd als "in de buurt van kleurloos". De lichte kleur op de I-diamanten kunnen misschien bemerkt worden.

J-diamanten worden beschouwd als op de laatste omvang van "bijna kleurloos" rang. De lichte witte kleur van J-diamanten kan gedetecteerd worden.

Zwakke kleurloze diamanten zijn in rangorde van K tot en met Z geklasseerd. Deze worden beschouwd als van weinig gekleurd tot gekleurde diamanten; van licht geel naar geel.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (150) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (151) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (152) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (153) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (154) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (155) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (156) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (157)

Diamanten Slijpen

 • Excellent
 • Heel Goed
 • Goed
 • Middelmatig

Diamanten van deze graad zijn op de top van de alle rang instellingen en zeer zeldzaam als gevolg van perfecte interactie van zijn facetten en licht. Deze diamanten weerspiegelen licht het beste en sprankelen en schitteren zo intens onder alle diamant categorieën.

Diamanten van deze graad worden beschouwd als de hoogste geslepen graad. De interactie van facetten toont een goede balans en leveren van vuur en helderheid in een diamant.

In deze reeks worden de diamanten geproduceerd met lichte vuur en schittering te vergelijken voor de ideale geslepen diamanten en leveren van lichte duisternis.

Diamanten van deze graad weerspiegelen beperkt licht en schittering.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (158) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (159) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (160) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (161)

Zuiverheid van de Diamanten

 • FL-IF
 • VVS1-VVS2
 • VS1-VS2
 • SI1-SI2
 • I1
 • I2-I3

De zuiverheid schaal van deze diamanten zijn beschouwd van perfect tot inwendig zonder gebreken. Deze diamanten bevatten geen enkel insluitsels. intern feilloze diamanten kan alleen externe vlekken bevatten wat afneembaar is door polijsten. Foutloos en intern onberispelijke diamanten met een perfecte zuiverheid zijn zeer zeldzaam.

Diamanten met deze zuiverheid kunnen heel heel licht insluitsels bevatten, die zeer uitermate alleen gedetecteerd kunnen worden onder een 10X microscoop. Met blote oog zijn deze onwaarneembaar en dus onzichtbaar.

Diamanten met deze zuiverheid bevatten heel licht mineur insluitsels, die kan gezien worden onder een 10X microscoop en zijn niet opmerkzaam met blote oog.

Diamanten in deze schaal bevatten lichte insluitsels, die gedetecteerd kunnen worden onder een 10X microscoop.

Diamanten bevatten lichte insluitsels, die merkbaar zijn onder 10X microscoop en zichtbaar met blote ook onder nauwkeurig onderzoek.

Diamanten bevatten duidelijk opvallende insluitsels die invloed op kunnen hebben op de glans en schittering van de diamanten. Insluitsels van deze diamanten zijn zichtbaar voor het blote oog.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (162) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (163) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (164) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (165) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (166) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (167)

Ketting lengte:

 • 45 cm
 • 50 cm

U kunt kiezen uit twee opties voor de lengte van uw ketting.

U kunt kiezen uit twee opties voor de lengte van uw ketting.

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (168) GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (169)

DE

LAB GECREËERDE

STENEN

GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (170)

Buitengewoon en zo mooi als natuurlijke steen sieraden ... Lab- gecreëerd diamanten en edelstenen zijn de nieuwste trend in sieraden om u geweldig te laten voelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (171)

Kleur Intensiteit:

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Land van herkomst:

Thailand, Indië

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne witte saffieren juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (172)

Kleur Intensiteit:

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Land van herkomst:

Thailand, Indië, Mozambique

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (173)

Kleur Intensiteit:

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Land van herkomst:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (174)

Kleur Intensiteit:

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zeldzame insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer zeldzaam

Land van herkomst:

Mozambique

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor witte saffer juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (175)

Kleur Intensiteit:

Donker

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Land van herkomst:

Thailand, Indië

Karakterisering:

Donkerblauwe kleur zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne saffieren.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (176)

Kleur Intensiteit:

Medium Intens

Zuiverheid:

Zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Land van herkomst:

Thailand, Indië,Mozambique

Karakterisering:

Medium intensiteit met de capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat lichte opnames die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (177)GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (178)

Verwarmd

Onverwarmd

Kleur Intensiteit:

Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Land van herkomst:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (179)GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (180)

Verwarmd

Onverwarmd

Kleur Intensiteit:

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zeldzaamly Zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Land van herkomst:

Mozambique

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor saffier juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (181)

Kleur Intensiteit:

Donker

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Land van herkomst:

Thailand, Indië

Karakterisering:

Donkerrode kleur zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne robijnen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (182)

Kleur Intensiteit:

Medium Intens

Zuiverheid:

Zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Land van herkomst:

Thailand, Indië,Mozambique

Karakterisering:

Medium intensiteit met de capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat lichte opnames die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (183)GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (184)

Verwarmd

Onverwarmd

Kleur Intensiteit:

Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Land van herkomst:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (185)GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (186)

Verwarmd

Onverwarmd

Kleur Intensiteit:

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zeldzaamly Zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Land van herkomst:

Mozambique

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor robijnen juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (187)

Kleur Intensiteit:

Donker

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Land van herkomst:

Thailand, Indië

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne smaragd juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (188)

Kleur Intensiteit:

Medium Intens

Zuiverheid:

Zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Land van herkomst:

Thailand, Indië,Mozambique

Karakterisering:

Medium intensiteit met de capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat lichte opnames die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (189)GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (190)

Afrika

Columbia

Kleur Intensiteit:

Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Land van herkomst:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (191)GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (192)

Afrika

Columbia

Kleur Intensiteit:

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zeldzaamly Zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Land van herkomst:

Mozambique

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor Smaragd juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (193)

Kleur Intensiteit:

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Land van herkomst:

Thailand, Indië

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne roze saffieren juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (194)

Kleur Intensiteit:

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Land van herkomst:

Thailand, Indië, Mozambique

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (195)

Kleur Intensiteit:

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Land van herkomst:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (196)

Kleur Intensiteit:

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zeldzame insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer zeldzaam

Land van herkomst:

Mozambique

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor roze saffier juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (197)

Kleur Intensiteit:

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Land van herkomst:

Thailand, Indië

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne gele saffieren juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (198)

Kleur Intensiteit:

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Land van herkomst:

Thailand, Indië, Mozambique

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (199)

Kleur Intensiteit:

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Land van herkomst:

Mozambique, Thailand

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (200)

Kleur Intensiteit:

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zeldzame insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer zeldzaam

Land van herkomst:

Mozambique

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor gele saffier juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (201)

Kleur Intensiteit::

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne amethist juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (202)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (203)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (204)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor amethist juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (205)

Kleur Intensiteit::

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne citrien juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (206)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (207)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (208)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor citrien juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (209)

Kleur Intensiteit::

Donker

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne granaat juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (210)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (211)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (212)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor granaat juwelen.

BABY SKY BLUE

SKY BLUE

SWISS BLUE

LONDON BLUE

BABY SKY BLUE GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (213)

Kleur Intensiteit::

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne blauwe topaas juwelen.

SKY BLUE GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (214)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

SWISS BLUE GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (215)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

LONDON BLUE GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (216)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor blauwe topaas juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (217)

Kleur Intensiteit::

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne peridoot juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (218)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne peridoot juwelen.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (219)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (220)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor peridoot juwelen.

AAA

AAAA

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (221)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (222)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor aquamarijn juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (223)

Kleur Intensiteit::

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne vuur-opaal juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (224)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (225)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (226)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor vuur-opaal juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (227)

Kleur Intensiteit::

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne groene amethist juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (228)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (229)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (230)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor groene amethist juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (231)

Kleur Intensiteit::

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne groene toermalijn juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (232)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (233)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (234)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor groene toermalijn juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (235)

Kleur Intensiteit::

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne roze toermalijn juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (236)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (237)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (238)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor roze toermalijn juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (239)

Kleur Intensiteit::

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne rozenkwarts juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (240)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (241)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (242)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor rozenkwarts juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (243)

Kleur Intensiteit::

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne tanzaniet juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (244)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (245)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (246)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zeldzame insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor tanzaniet juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (247)

Kleur Intensiteit::

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne morganiet juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (248)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (249)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (250)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor morganiet juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (251)

Kleur Intensiteit::

Donker

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne rhodoliet granaat juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (252)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (253)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (254)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor rhodoliet granaat juwelen.

A

AA

AAA

AAAA

A GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (255)

Kleur Intensiteit::

Redelijk Intens

Zuiverheid:

Ondoorzichtig

Lichte Reflectie:

Lage Reflectie

Zeldzaamheid:

Ordinair

Karakterisering:

Redelijke intensiteit zonder de capaciteit om licht te reflecteren. Basis kwaliteit voor fijne tsavorite juwelen.

AA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (256)

Kleur Intensiteit::

Matig Intens

Zuiverheid:

Licht zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Beperkte Reflectie

Zeldzaamheid:

Minder Ordinair

Karakterisering:

Matige intensiteit met een capaciteit om een beetje licht te reflecteren. Bevat kleine insluitsels, die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (257)

Kleur Intensiteit::

Intens

Zuiverheid:

Zeer licht zichtbare inclusies

Lichte Reflectie:

Goede Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeldzaam

Karakterisering:

Hoge intensiteit in kleur met hoge glans. Kan zeer kleine insluitsels bevatten die zichtbaar zijn voor het blote oog.

AAAA GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (258)

Kleur Intensiteit::

Zeer Intens

Zuiverheid:

Zelden zichtbare insluitsels

Lichte Reflectie:

Hoge Reflectie

Zeldzaamheid:

Zeer Zeldzaam

Karakterisering:

Zeer hoge intensiteit met extra glans. Moeilijk te vinden en bekend als de beste kwaliteit voor tsavorite juwelen.

I

SI

VS

VVS

I GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (259)

Kleur:

G

Helderheid:

I

Slijpvlak:

Goed

Karakterisering:

Diamanten bevatten lichte insluitsels, die merkbaar zijn onder 10X microscoop en zichtbaar met blote ook onder nauwkeurig onderzoek.

SI GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (260)

Kleur:

H

Helderheid:

SI

Slijpvlak:

Zeer Goed

Karakterisering:

Diamanten in deze schaal bevatten lichte insluitsels, die gedetecteerd kunnen worden onder een 10X microscoop.

VS GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (261)

Kleur:

H

Helderheid:

VS

Slijpvlak:

Uitstekend

Karakterisering:

Diamanten met deze zuiverheid bevatten heel licht mineur insluitsels, die kan gezien worden onder een 10X microscoop en zijn niet opmerkzaam met blote oog.

VVS GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (262)

Kleur:

H

Helderheid:

VVS

Slijpvlak:

Uitstekend

Karakterisering:

Diamanten met deze zuiverheid kunnen heel heel licht insluitsels bevatten, die zeer uitermate alleen gedetecteerd kunnen worden onder een 10X microscoop. Met blote oog zijn deze onwaarneembaar en dus onzichtbaar.

Fancy Geel

Helder

Fancy

Fancy Intens

Fancy Geel GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (263)

Kleur:

Fancy Geel

Helderheid:

VS1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Verbeterde Kleur

Karakterisering:

Deze gele diamanten hebben meestal een lichte kleur en een lage intensiteit. Het is de minimale vereiste voor fijne juwelen.

Helder GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (264)

Kleur:

Helder

Helderheid:

SI1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Natuurlijke Kleur

Karakterisering:

Met zijn levendige kleur is het zeker een goedschiks favoriete gele diamant. Deze gele diamanten hebben een medium intens kleur en een licht donkere schaduw.

Fancy GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (265)

Kleur:

Fancy

Helderheid:

VS1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Natuurlijke Kleur

Karakterisering:

Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om gele diamanten. Deze gele diamanten hebben een intense gele kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.

Fancy Intens GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (266)

Kleur:

Fancy Intens

Helderheid:

VVS

Slijpvlak:

Uitstekend

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Natuurlijke Kleur

Karakterisering:

Deze gele diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.

Fancy Diep

Fancy Grijsachtig Blauw

Fancy Intens

Fancy Diep GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (267)

Kleur:

Fancy Diep

Helderheid:

VS1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Verbeterde Kleur

Karakterisering:

Deze blauwe diamanten hebben meestal een lichte kleur en een lage intensiteit. Het is de minimale vereiste voor fijne juwelen.

Fancy Grijsachtig Blauw GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (268)

Kleur:

Fancy Grijsachtig Blauw

Helderheid:

SI1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Natuurlijke Kleur

Karakterisering:

Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om blauwe diamanten. Deze blauwe diamanten hebben een intens blauwe kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.

Fancy Intens GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (269)

Kleur:

Fancy Intens

Helderheid:

VVS

Slijpvlak:

Uitstekend

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Natuurlijke Kleur

Karakterisering:

Deze blauwe diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.

Fancy Diep

Fancy Paarsroze

Fancy Intens

Fancy Diep GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (270)

Kleur:

Fancy Diep

Helderheid:

VS1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Verbeterde Kleur

Karakterisering:

Met zijn levendige kleur is het zeker een goedschiks favoriete roze diamant. Deze roze diamanten hebben een medium intens kleur en een licht donkere schaduw.

Fancy Paarsroze GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (271)

Kleur:

Fancy Paarsroze

Helderheid:

SI1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Natuurlijke Kleur

Karakterisering:

Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om de roze diamanten. Deze roze diamanten hebben een intens roze kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.

Fancy Intens GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (272)

Kleur:

Fancy Intens

Helderheid:

VVS

Slijpvlak:

Uitstekend

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Natuurlijke Kleur

Karakterisering:

Deze roze diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.

Fancy Donker

Fancy Helder

Fancy Diep Groen

Fancy Intens

Fancy Donker GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (273)

Kleur:

Fancy Donker

Helderheid:

VS1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Verbeterde Kleur

Karakterisering:

Deze groene diamanten hebben meestal een lichte kleur en een lage intensiteit. Het is de minimale vereiste voor fijne juwelen.

Fancy Helder GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (274)

Kleur:

Fancy Helder

Helderheid:

VS1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Natuurlijke Kleur

Karakterisering:

Met zijn levendige kleur is het zeker een goedschiks favoriete groene diamant. Deze groene diamanten hebben een medium intens kleur en een licht donkere schaduw.

Fancy Diep Groen GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (275)

Kleur:

Fancy Diep Groen

Helderheid:

SI1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Natuurlijke Kleur

Karakterisering:

Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om groene diamanten. Deze groene diamanten hebben een intens groene kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.

Fancy Intens GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (276)

Kleur:

Fancy Intens

Helderheid:

VVS

Slijpvlak:

Excellent

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Natuurlijke Kleur

Karakterisering:

Deze groene diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.

Fancy Levendig

FANCY Helder

FANCY

Fancy Intens

Fancy Levendig GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (277)

Kleur:

Fancy Levendig

Helderheid:

VS1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Verbeterde Kleur

Karakterisering:

Deze bruine diamanten hebben de meest intens en levendige kleur. Ze zijn zeer zeldzaam en zijn geschikt voor de mooiste sieraden.

FANCY Helder GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (278)

Kleur:

Fancy Helder

Helderheid:

VS1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Natuurlijke Kleur

Karakterisering:

Deze bruine diamanten hebben meestal een lichte kleur en een lage intensiteit. Het is de minimale vereiste voor fijne juwelen.

Fancy GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (279)

Kleur:

Fancy

Helderheid:

VS1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Natuurlijke Kleur

Karakterisering:

Met zijn levendige kleur is het zeker een goedschiks favoriete bruine diamant. Deze bruine diamanten hebben een medium intens kleur en een licht donkere schaduw.

Fancy Intens GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (280)

Kleur:

Fancy Intens

Helderheid:

VS1

Slijpvlak:

Zeer Goed

Briljant:

Hoog

Originele Kleur:

Natuurlijke Kleur

Karakterisering:

Deze diamanten zijn zeker de meest geprefereerde keuze als het gaat om bruine diamanten. Deze bruine diamanten hebben een intens bruine kleur en zijn zeer geschikt voor fijne sieraden.

Cubic
Zirkoon
Swarovski
Zirkoon
GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (281)GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (282)
Kleur:Zeer Intensief WitZeer Intensief Wit
Helderheid:AAAAAAAAAA
Briljant:Zeer HoogZeer Hoog
Karakterisering:Cubic Zirconia is een door de mens vervaardigde materiaal die wordt gebruikt als een goedkoper alternatief voor diamanten door zijn duurzaamheid en glans in de sieraden-industrie. Deze synthetische steen kan helder en kleurloos zijn, naast verschillende kleuren en vormen.Bevat dezelfde eigenschappen als Cubic zirkoon; kleurloos en helder. Het verschil van Cubic zirkoon en Swarovski is dat Swarovski een wereldwijd bekend merk is voor synthetische stenen.
Groene Cubic
Zirkoon
Groene Swarovski
Zirkoon
GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (283)GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (284)
Kleur:Zeer Intensief GroenZeer Intensief Groen
Helderheid:AAAAAAAAAA
Briljant:Zeer HoogZeer Hoog
Karakterisering:Groene Cubic Zirkoon wordt vaak gebruikt als vervanging voor smaragd. Het is echter een synthetische steen in tegenstelling tot smaragd. Smaragd, dat is een natuurlijke edelsteen die beschikbaar is in verschillende tinten en kwaliteiten.Bevat dezelfde eigenschappen met groene cubic zirkoon. Het verschil is dat Swarovski een wereldwijd bekend merk is voor synthetische stenen.
Rode Cubic
Zirkoon
Rode Swarovski
Zirkoon
GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (285)GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (286)
Kleur:Zeer Intensief RoodZeer Intensief Rood
Helderheid:AAAAAAAAAA
Briljant:Zeer HoogZeer Hoog
Karakterisering:Rode Cubic Zirkoon wordt vaak gebruikt als vervanging voor robijn. Het is echter een synthetische steen in tegenstelling tot robijn. Robijn, dat is een natuurlijke edelsteen die beschikbaar is in verschillende tinten en kwaliteiten.Bevat dezelfde eigenschappen als rode cubic zirkonia. Het verschil is dat Swarovski een wereldwijd bekend merk is voor synthetische stenen.
Blauwe Cubic
Zirkoon
Blauwe Swarovski
Zirkoon
GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (287)GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (288)
Kleur:Zeer Intensief BlauwZeer Intensief Blauw
Helderheid:AAAAAAAAAA
Briljant:Zeer HoogZeer Hoog
Karakterisering:Blauwe Cubic Zirkoon wordt vaak gebruikt als vervanging voor saffier. Het is echter een synthetische steen in tegenstelling tot saffier. Saffier, dat is een natuurlijke edelsteen die beschkbaar is in verschillende tinten en kwaliteiten.Bevat dezelfde eigenschappen als blauwe cubic zirkoon. Het verschil is dat Swarovski een wereldwijd bekend merk is voor synthetische stenen.

VS

VVS

VS GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (289)

Kleur:

H

Slijpvlak:

Zeer Goed

Helderheid:

VS

Vorm:

Rond

VVS GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (290)

Kleur:

H

Slijpvlak:

Uitstekend

Helderheid:

VVS

Vorm:

Rond

VS

VVS

VS GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (291)

Kleur:

H

Slijpvlak:

Zeer Goed

Helderheid:

VS

Vorm:

Rond

VVS GLAMIRA Oorbellen voor Mannen Exeggutor (292)

Kleur:

H

Slijpvlak:

Uitstekend

Helderheid:

VVS

Vorm:

Rond

Geen afbeelding

Geselecteerde kwaliteit verschijnt niet op de productafbeelding.

Dit product kan niet worden verkocht zonder ketting.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated: 19/06/2023

Views: 6364

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.