Cartier Horloges kopen: Prijzen en Modellen (2023)

Koop uw Cartier horloge snel en gemakkelijk

Op onze website vindt u een breed scala aan gebruikte Cartier horloges en vintage modellen in de beste staat. Aangezien we alle horloges intern testen en certificeren, kunnen we garanderen dat u een origineel Cartier horloge koopt - aan de veilige kant blijven! U bent er al zeker van welk Cartier-model u wilt kopen en zou het liefst het horloge zo snel mogelijk willen dragen?Betaal met creditcard of betaal je Cartier horloge voor een langere periode en betaal handige lage tarieven. Grotere investeringen kunnen worden gepland als kleine investeringen en u kunt uw geld op uw eigen rekening zien.
Informeer jezelf op onze website over de beste betalingsmogelijkheden voor jou of bel ons. Koop vandaag nog je Cartier horloge!

Cartier Horloges kopen: Prijzen en Modellen (1)

De 5 populairste Cartier-horloges

 • De Cartier “Santos” wordt beschouwd als het eerste vliegeniershorloge ter wereld en tevens het eerste horloge met een leren armband. Het werd ontwikkeld in 1904 voor Alberto Santos-Dumont, die een motor vlucht pionier wat en een goede vriend van Louis Cartier. Zelfs buiten de luchtvaart kringen won het snel populariteit in Europa en Noord-Amerika. Zowel heren- als damesmodellen waren even populair en hielpen snel haar reputatie als een van de meest populaire horloge modellen ooit. Hun tijdloze ontwerp maakt ze nog steeds een klassieker onder de Cartier-modellen.

 • Louis Cartier creëerde de Cartier “Tank” het eerste rechthoekige polshorloge, het was een ongewoon ontwerp. Het model heeft een historisch verleden: als eerbetoon aan de Britse en Amerikaanse steun voor de Fransen tijdens de Eerste Wereldoorlog, schonk Cartier het model uit 1918 aan de Amerikaanse generaal John Joseph Pershing en verschillende van zijn officiers. Het model is geïnspireerd op zijn naamgenoot, de tank, een vervolgens ook vlak een trapeziumvormig.

 • In 2007 heeft Cartier het “ Ballon Bleu” –bewijs verstrekt. Cartier’s nieuwste creatie komt in een onmiskenbare ballonvorm, zowel dames- als herenmodellen zijn enorm populair geworden.

 • De Cartier “Pasha”is een ander iconisch model: in 1932 werd het speciaal ontworpen voor de sultan van Marrakech, vandaar de naam. Hij wilde model dat hij tijdens het baden kon dragen. De waterdichtheid is gemaakt door een geschroefde kroon sluiting, een detail dat bewaard is gebleven in de meeste huidige modellen van deze serie.

 • De Cartier Tonneau, gelanceerd in 1906, is een avant-gardistische eyecatcher dankzij het ontwerp: tonvormig, het raakte de lef van de tijd en werd al snel een klassieker.

Belangrijkste redenen om een Cartier horloge te kopen

 • elegant, tijdloos ontwerp

 • dankzij een constante toename in waarde een goede investering

 • uitstekende nauwkeurigheid

 • Grote herkenningswaarde dankzij het bekende ontwerp van Cartier
 • Cartier Horloges kopen: Prijzen en Modellen (2)

  Wat zijn de kosten van een Cartier?

   Cartier Ballon Bleu/ W6920002
   approx. Prijs: 10.300 €
   Materiaal: Roestvrij staal
   Belangrijkste kenmerken: Zilveren wijzerplaat en bezel, kroon sferisch geïntegreerd in de bezel Cartier Santos/W20012C4 1567
   approx. Prijs: 3.400 €
   Materiaal: Roestvrij staal, geel goud
   Belangrijkste kenmerken: Vierkante gouden bezel, witte wijzerplaat Cartier Tank Française/W51008Q3 2384
   approx. Prijs: 3.100 €
   Materiaal: Roestvrij staal
   Belangrijkste kenmerken: Vierkanten bezel in zilver, witte wijzerplaat Cartier Pasha W31029M7 2377
   approx. Prijs: 4.580 €
   Materiaal: Geel goud
   Belangrijkste kenmerken: Gouden bezel, ivoorkleurige bezelCartier Colisée 8157
   approx. Prijs: 3.550 € (1994)
   Materiaal: Geel goud
   Belangrijkste kenmerken: Bezel in goud, witte wijzerplaat, kwarts uurwerk Santos Galbee 187901
   approx. Prijs: 2.350 €
   Materiaal: Geel goud,Roestvrij staal
   Belangrijkste kenmerken: Vierkante, geelgouden bezel, roestvrij stalen armband, witte wijzerplaat

  Gebruikte vintage Cartier horloges zijn een goede investering

  Cartier horloges hebben een luxueuze uitstraling en zijn meer dan alleen een blikvanger dankzij hun exclusieve materialen. Investeren in gebruikte Cartier horloges is ook de moeite waard als u naar de toekomst kijkt: luxe horloges van bekende merken zoals Cartier ervaren een constante waardevermeerdering door de jaren heen. Vooral speciale modellen en limited editions worden als een goede investering beschouwd. Maar klassieke modellen zoals de “Tank” of de “Santos” zijn ook erg populair, wat wordt weerspiegeld in hun verkoopwaarde. Blijf aan de veilige kant: met de aankoop van ene Cartier op watchmaster.com u zult zeker een gewaarmerkt uurwerk ontvangen, dat is gecertificeerd door onze gecertificeerde horlogemakers.

  Cartier Horloges kopen: Prijzen en Modellen (3)

  De geschiedenis van Cartier - "King of the Jewelers"

  He t in Parijs gevestigde merk van luxe sieraden wordt beschouwd als de leverancier van koningen, vooral vanwege zijn prachtige diademen. Opgericht in 1847 door Louis-François Cartier, de toenmalige kleine sieraden fabrikant gespecialiseerd in handgemaakte edelstenen naar het idee van de Italiaanse Renaissance. De unieke en uitgebreide sieraden werden al snel populair onder welgestelde Parijzenaren en gaven Louis-François de gelegenheid om de toenmalige Keizerin van Frankrijk, Eugénie, te dienen met zijn creaties van wereldklasse.

  Andere koninklijke huize – waaronder de Britten – waren dolenthousiast over de ongeëvenaarde juwelen van Cartier. Een belangrijke stap voor Cartier, het merk groeide sneller dan verwacht en verhuisde in 1895 naar de Boulevard de Italia. Dit jaar markeerde ook het begin van zijn doorbraak in de wereld van luxe horloges: als een nieuwkomer in de horloge-industrie produceerde het bedrijf aanvankelijk op maat gemaakte zakhorloges, omdat horloges nog steeds zeldzaam waren en niet erg populair. In 1874 ging Cartier’s zoon Louis-François-Alfred het bedrijf in. Bij hem begon de oprichting van een aparte horloge divisie. Al in 1888 lanceerde hij het eerste polshorloge van het merk op de markt – een verandering die het bereik en prestige enorm vergrote.

  Toen Cartier in de vroege jaren van 1900 de Tank Reeks op de markt bracht, stelde het niet alleen qua vorm nieuwe normen. De kast is rechthoekig en gebaseerd op de contouren van de tanks die voor de eerste keer tijden de Eerste Wereldoorlog werden gebruikt. Tegelijkertijd is de tank ook het eerste unisex horloge dat erg populair is geworden bij zowel mannen als vrouwen. Andy Warhol en Princess Diana waren allebei toegewijde fans van de klok. Toen het model van Jackie Kennedy in 2017 werd geveild, kocht Kim Kardashian-West het voor $ 379.500.

  Hoe Cartier beroemd werd

  Het succesverhaal van Cartier is nauw verbonden met zijn band met de adel. Hun elegante uitstraling en exclusieve prijzen maken Cartier horloges extreem populair in de eerste klas kringen. Het bedrijf dankt zijn bekendheid vooral aan zijn op maat gemaakte sieraden (Haute Bijouterie) gemaakt van exclusieve materialen. Later heeft het zichzelf ook als horlogemaker een naam gegeven. Aan het begin van de 20ste eeuw produceerde Cartier in eerste instantie zakhorloges. Aan het begin van de 20ste eeuw werden modellen zoals de “Santos” 1906, de “Tank” 1917 en de “Pasha” 1932 op de markt gebracht.

  Degenen die Cartier dragen variëren van acteurs tot politici en zelfs echte prinsessen. Bekende dragers van Cartier zijn de Princess of Wales Lady Die, Angelina Jolie, de voormalige First Lady Michelle Obama, de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton en voetballer Cristiano Ronaldo.

  Cartier Horloges kopen: Prijzen en Modellen (4)

  De filosofie van het meest elegante sieraden- en horlogehuis

  Met zijn combinatie van moed en passie is Cartier nog steeds een van de toonaangevende horlogemerken en blijft het indruk maken met moderne concepten zonder zijn gevoel voor traditie te verliezen. Geïnspireerd door historische ontwerpen weet Cartier te verrassen met moderne wendingen. En net als nu creëert Cartier zijn eigen modetrends, gebaseerd op subtiele maar pure luxe. Ondertussen zijn de sieraden en horloge modellen van het bedrijf praktisch en modern, maar nog steeds vol met elegantie. Cartier horloges staan vandaag de dag nog steeds voor exclusiviteit. Ze combineren oude luxe met moderne, praktische ontwerpen – een innovatie die generaties verenigt. Cartier horloges worden gekenmerkt door een verscheidenheid aan stijlen en vormen. Het typische horloge van Cartier is terughoudend een geschikt voor elke gelegenheid. Het is ideaal als net horloge en is niet te luxueus en niet te casual. Natuurlijk biedt Cartier ook tal van horloges, die zijn gezet met briljanten en diamanten. Echter, een van de meest populaire functies van een Cartier horloge zijn: Romeinse cijfers.

  Top Articles
  Latest Posts
  Article information

  Author: Prof. Nancy Dach

  Last Updated: 01/02/2023

  Views: 6117

  Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

  Reviews: 88% of readers found this page helpful

  Author information

  Name: Prof. Nancy Dach

  Birthday: 1993-08-23

  Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

  Phone: +9958996486049

  Job: Sales Manager

  Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

  Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.